fbq
Kotimaa
31.08.2022 07:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkistot, Nelonen/Lars Johnson
Suvi Pitkänen
Näin huimasti Suvi Pitkänen on muuttunut vuosien varrella - muistatko vielä, miten kohukaunotar nousi julkisuuteen?
Kotimaa
31.08.2022 07:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkistot, Nelonen/Lars Johnson

Suvi Pitkänen, 35, tunnetaan nykyään kauneusalan yrittäjänä ja DJ:nä, mutta muistatko vielä, miten hän nousi alun perin julkisuuteen?

Suvi osallistui Miss Suomi -kilpailuihin vuonna 2006, ja eteni kisoissa finaaliin saakka. Hän oli tuolloin vasta 19-vuotias lukiolainen.

Suvi Pitkänen
Meikitön Suvi poseerasi kameroille 16 vuotta sitten tällaisena.
Suvi Pitkänen
Missifinalistit ikuistettiin myös Seiskan kuviin.

 

Kolme vuotta myöhemmin Suvi joutui kohun keskelle osallistuttuaan toistamiseen missikisoihin. Kohu ei johtunut toisesta yrityksestä saada kruunua, vaan siitä, että Suvi oli ottanut silikonirinnat. 

Seuraavana vuonna 2010 Suvi osallistui Miss Helsinki -kisaan, josta jättäytyi yllättäen pois.

DJ-uransa alkuaikoina Suvi nähtiin Viron Playboy-lehdessä. Vuonna 2011 hänen kanssaan kannessa poseerasi Nina Hämäläinen. He muodostivat tuolloin The Babes -DJ-kaksikon.

Suvi Pitkänen
Tässä Suvi vuonna 2011.

 

Vuonna 2013 Suvista napattiin kuvat Maatilan prinsessa -ohjelman kuvauksissa. Seuraavana vuonna Suvi meni naimisiin Mr. Finland-kisan voittajan ja Hunkseistakin tutun Teppo Säkkisen kanssa, mutta myrskyisä liitto ei nähnyt enää seuraavaa vuotta. Parilla on yhteinen lapsi.

Suvi Pitkänen
Maalaistunnelmaa Maatilan prinsessa -kuvauksista yhdeksän vuoden takaa.

 

Suvin häämatka tehtiin ilman Teppoa vuonna 2015, ja hänet ikuistettiin upeana loistoristeilyllä Karibialla. Mukana Seiskan lisäksi oli myös tosi-tv-tähti Amanda Harkimo.

Suvi oli edeltävänä vuonna mukana Viidakon tähtöset -ohjelmassa. Samassa joukkueessa kisasi myös Amanda, joka vei lopulta kisan voiton. 

Suvi Pitkänen
Suvi Pitkänen ja Amanda Harkimo

 

Lisäksi Suvi oli yksi vuonna 2015 esitetyn Martina ja hengenpelastajat -sarjan tähdistä. Hän löysi tuona vuonna poikaystävän Marko Sompin, jonka kanssa sai toisen lapsensa. Pariskunta meni myöhemmin kihloihin vuonna 2020, mutta erosi tämän vuoden helmikuussa.

Suvi Pitkänen
Selviytyjät Suomi -sarjaan vuonna 2021 osallistunut Suvi eteni kisassa semifinaaliin saakka, sijalle 4.

Nykyään Suvi tekee DJ-keikkoja, mutta keskittyy myös yritystoimintaansa SB Beauty -kosmetiikkaverkkokaupan parissa.

Lue myös: Suvi Pitkänen haikeana - vietti kesällä vain kaksi vapaaviikonloppua: "Toinenkin tuli vahingossa hautajaisten takia"

Seiskan arkistovideo Amandasta ja Suvista: