fbq
Kotimaa
30.08.2022 13:29
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Suvi Pitkänen
Suvi Pitkänen haikeana - vietti kesällä vain kaksi vapaaviikonloppua: "Toinenkin tuli vahingossa hautajaisten takia"
Kotimaa
30.08.2022 13:29
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Julkkis-dj ja kauneusyrittäjä Suvi Pitkänen pisti kesänsä pakettiin, ja julkaisi haikean Instagram-päivityksen sen kunniaksi.

Suvi veti kesän viimeiset dj-keikkansa viime viikkonloppuna. 

- Vähän haikeeta mutta innolla odotan kyllä tulevaa syksyä! Nyt alkaa erilainen arki, keikkaa vähemmän ja studiota enemmän, hän paljastaa ja kertoo tulevina kuukausina keskittyvänsä enemmän musiikin tekemiseen kuin esittämiseen.

Kaunotar ei ole päivityksen perusteella lepäillyt laakereillaan, vaan paiskinut hommia.

- Toukokuun alun jälkeen mulla oli kaksi vapaata viikonloppua (joista toinenkin tuli vahingossa hautajaisten takia). Työ ei tunnu työtä kun nauttii siitä mitä tekee mutta sanotaan näin että syksy ja chill viikonloput on tähän väliin tervetulleita, Suvi toteaa.

Suvin Toni-veli kuoli tämän vuoden maaliskuussa, mikä kosketti häntä syvästi. Dj-kaunotar kertoi kesän alussa Seiskalle, että aikoo työskennellä runsaasti surun keskellä, ja sen hän näyttää myös toteuttaneen.

Seuraavaksi Suvi aikoo myös keskittyä kauneusbisneksensä SB Beautyn kehittämiseen ja toimintaan.

- Eilen otin ihan vaan iisisti, pidin ”välipäivän” töistä ja vähän kaikesta. Nyt hyvällä sykkeellä kohti syksyä, hän kirjoittaa päivityksessään.

Lue myös: Veljensä kuolemasta toipuva Suvi Pitkänen: "Olen hukuttanut itseni töihin”

Suvi Pitkänen
- Olen hukuttanut itseni töihin ja koettanut keskittyä lapsiin. Päätin, että täytyy kuitenkin kohdata ne asiat ja käsitellä niitä sekä antaa tilaa surulle, Suvi kertoi Seiskalle toukokuun lopussa.