fbq
Kotimaa
29.09.2022 15:41
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Viivi Altonen
Näin Viivi Altosen kroppa reagoi stressiin: "Haluun näyttää tätäkin puolta..."
Kotimaa
29.09.2022 15:41
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Suomeksi vuonna 2020 kruunattu Viivi Altonen, 26, kertoo rehellisesti univaikeuksistaan.

Katso Viivin kotiesittely vuodelta 2021:

Lue myös: Missi Viivi Altonen otatti itsestään vähäpukeisia kuvia ja lähetti ne lehteen, pian hän sai 3 000 dollarin vaatimusviestin - "Mietin pitkään"

Viivi Altonen kertoo rehellisesti viikon kestäneistä univaikeuksistaan, jotka ovat myös vaikuttaneet hänen mielialaansa.

- On ollut kyllä super outo viikko. Oon nukkunut viikon ajan ihan sika huonosti - viimeiset 4 päivää alle 10 minsaa syvää unta. Sen myötä ollut jotenkin mieli maassa ja tosi tunteellinen mikä ei oo kyllä yhtään mua, Viivi kertoo Instagramin tarinoissaan.

Kaunotar kertoikin eilen skippaavansa kaiken ylimääräisen.

- Tää syksy on stressaava ja tiiän, että kroppa reagoi nyt siihen. Haluun näyttää tätäkin puolta täällä, jos joku vielä luulee, että oon superihminen. No spoiler alert - en oo ja välillä on kyllä täälläkin rankkaa, Viivi kirjoittaa.

Viivin elämään kuuluu parhaillaan opiskeluja, treenejä, kuvauksia ja reissuja.

Lue myös: Miesjoukko tarttui missi Viivi Altoseen kiinni ravintolassa - kännykkäkamerat kuvasivat surutta: "Miksi näin tapahtui?"

viivi

"Äiti on opettanut..."

Uni vaikuttaa Viivin mukaan hänellä kaikkeen.

- Jos ei nuku, kaikki tuntuu isommilta mitä on ja väsymys vie tilaa positiivisuudelta. Äiti on opettanut, että yksi huoli kerrallaan. Pitää siis tehdä kunnon suunnitelmat ja nyt piti vaan tehdä viikko päätä pahkaa monen viikon hommat. Nyt tästä oppineena selkeyttä elämään niin säästyy tälläseltä hermorauniolta olemiselta. Puoliksi suunniteltu on puoliksi tehty, Viivi kirjoittaa somessa.

Itsensä tsemppaamisen lisäksi Viivi halusi vinkata unen tärkeydestä myös muille.

- Kaikilla meillä on joskus rankkaa ja tärkeintä on, että tiedostaa mistä ne johtuu ja mitä niille voi tehdä eikä jatkaa smaoja toimintamalleja. Palopuhe myös samalla itselleni.

Lue myös: Syntymäpäiviään ulkomailla juhliva Viivi Altonen suree maailmantähden perään: "Ei voi olla enää mun"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »