fbq
Kotimaa
06.09.2022 22:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Viivi Altonen
Syntymäpäiviään ulkomailla juhliva Viivi Altonen suree maailmantähden perään: "Ei voi olla enää mun"
Kotimaa
06.09.2022 22:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Suomi Viivi Altonen täyttää tänään (6.9.) tiistaina 26 vuotta.

Viivi Altonen juhlii 26-vuotissyntymäpäiviään lähes kolmenkymmenen asteen lämmössä Italian Napolissa. Kahden kuvan somejulkaisussaan kaunotar pohtii myös ikääntymistään.

Valehtelisin, jos sanoisin, etten ole kamppailut pienen ikäkriisin kanssa. Nuorena ajattelin, että elämä pitäisi olla jo ”valmis” tässä kohtaa. Naimisissa, talo ja ehkä jo lapsia. Yliopistosta olisi valmistuttu ja ura on täydessä vauhdissa. Ikä, jossa kohtaa asiat pitäisi olla jo raiteillaan, Viivi kirjoittaa Instagram-tilillään.

Tällä hetkellä kaikki on kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvin.

No. Juu (nauruemoji) Ajat muuttuu ja nää kaikki asiat tuntuu aika kaukaisilta tällä hetkellä. Paitsi yliopisto alkaa oleen kohta taputeltu.

Lue myös: Missikaunotar Viivi Altonen avoimena elämästään: "Alkaa mehut ja motivaatio loppumaan"

Ei mahkuja Leon kanssa

Viivi on tiedettävästi tällä hetkellä sinkku.

- Ainoa oikea harmin paikka on se, että Leonardo Di Caprio ei voi olla enää mun poikaystävä ja sitä oonkin jo stoorin puolellakin surkutellut.

Lue myös: Tässä ovat kaikki Leonardo DiCaprion ex-naiset – yksi seikka yhdistää jokaista

Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprio, 47, on tunnettu lukuisista tyttöystävistään, joista jokaisen kanssa suhde on päättynyt viimeistään 25-vuotiaana vuotta.

Lue myös: Mitä ihmettä? Miss Suomi Viivi Altosen poikaystävä Frank ilmestyi Tinderiin ja viestitteli innokkaasti kaunottaren kanssa - "Yllätyin siitä todella"

Koko viikko juhlaa

Viivi päättää kuitenkin nauttia synttäreistään ulkomailla.

Aion juhlia mun synttäreitä nyt koko tulevan viikon, koska 26 ja FEELING GOOOOD (sydän) Ps. Pullo on täysin lavastettu. Oikeesti juon finrexiniä, koska tää ilmastointi sai kurkun huutaan aamulla halleluujaa. Nyt aamupalalle!

Aamupalaksi synttärisankari herkuttelikin snowflake-leivoksella, jonka sisuksesta löytyi ricottajuustoa. Eilen illalla Viivi ehti jo testata paikallista pastaa ja simpukoita.

Lue myös: Missi Viivi Altonen otatti itsestään vähäpukeisia kuvia ja lähetti ne lehteen, pian hän sai 3 000 dollarin vaatimusviestin - "Mietin pitkään"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »