fbq
Kotimaa
23.08.2022 14:58
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Viivi Altonen
Missi Viivi Altonen otatti itsestään vähäpukeisia kuvia ja lähetti ne lehteen, pian hän sai 3 000 dollarin vaatimusviestin - "Mietin pitkään"
Kotimaa
23.08.2022 14:58
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altonen, 26, joutui melkein höynäytetyksi. Kaunotar kertoo asiasta Instagram-tilillään.

Lue myös: Poliisi haki missikaunotar Viivi Altosen kulttuuritapahtumasta: "SOS"

Viivi sai noin kuukausi sitten viestin, että hänestä halutaan haastattelu ja kuvat isoon, australialaiseen lehteen.

- Huijarisyndrooma heti epäilemässä - miksi minä? Olin ihan varma, että kyseessä on skämmi. No, ei ollut, Viivi kirjoittaa kuvatekstissään.

Missikaunotar järjesti kuvaukset Suomessa pitkän välimatkan vuoksi. Viikon päästä kuvien lähettämisestä lehteen, hän sai viestin, että kuvat ovat upeita ja ne halutaan lehteen haastattelun kera.

Lue myös: Itsekin uhriksi joutunut missi Viivi Altonen avautuu Wille Rydmanin häirintäkohusta: "En voinut olla ottamatta kantaa"

Pian Viiville selvisi, että kansainvälisen lehden palkkaama agentti haluaa rahaa ja näkyvyys maksaisi Viiville 3 000 dollaria.

- Mietin pitkään, että olisihan se hienoa olla yhdessä maailman isoimmista kansainvälisistä lehdistä. Ken tietää mitä siitä olisi voinut poikia. Ja minulla olisi tähän sijoitukseen mahdollisuus. Kuitenkin samaan aikaan mietin, että tämä on työni. Mallina en ole koskaan joutunut maksamaan siitä, että kuviani saadaan käyttää. Päinvastoin, Viivi tilittää.

Missikaunottaren mukaan näkyvyyttä janoavat ihmiset maksavat jopa 12 tuhatta dollaria, jotta he pääsevät isojen lehtien kansiin.

- Totta on, että huipulle päästäkseen joudumme joskus tekemään valintoja, jotka eivät ole taloudellisesti riskittömiä ja välillä pitää laittaa rahaa likoon.

Lue myös: Näin Erikoisjoukot vaikutti osallistujiensa ulkonäköön - Amanda Harkimon koruton kuva julki

Viivi osallistui Erikoisjoukot -ohjelmaan ja hän läpäisi yhdessä Amanda Harkimon ja Elias Kaskisen kanssa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »