fbq
Kotimaa
29.06.2022 09:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Amin Asikainen ja Nadia Ammouri
"Myös Amin Asikainen pelkää" - Nadia Ammouri tunteellisena rakkaansa päättyneestä tosi-tv-matkasta
Kotimaa
29.06.2022 09:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Nelosen käynnissä olevassa Erikoisjoukot -sarjassa suomalaisjulkkikset koettelevat fyysisiä ja henkisiä rajojaan osallistumalla erikoisjoukkojen koulutusleirille. Suomen hurjimmaksi tosi-tv-sarjaksi kuvatussa ohjelmassa ei nähdä perinteisiä pudotuksia, vaan kokelas voi joko itse luovuttaa tai saada lähtöpassit kouluttajien käskystä.

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen kokelasmatka päättyi sarjan kuudennessa jaksossa, kun kouluttajat vaativat häntä luovuttamaan kokelasnumeronsa ja poistumaan leiriltä.

Lue myös: Amin Asikaisen puoliso Nadia Ammouri dramaattisesta synnytyksestä: Lääkäri teki leikkaussalissa viime hetken päätöksen

Aminin kihlattu Nadia Ammouri on jakanut Instagramissa omia tuntemuksiaan kultansa osallistumisesta rankkaan tosi-tv-ohjelmaan. Hän kertoo Aminin pohtineen pitkään osallistumista, ja puhuneensa tämän lopulta ympäri.

- Aminin ajatus oli lähinnä ”En ole enää huippu kunnossa.” ”Ei minun tarvitse todistella kenellekkään enää mitään” ”Mitä se kokemus voisi antaa minulle?” - Tyypillisiä ajatuksia ihmiseltä, joka antaa aina kaikkensa siihen mitä tekee, Nadia kirjoittaa somepostauksessa.

Hän kertoo katsoneensa kolme ensimmäistä jaksoa.

- Enkä edelleenkään pysty katsomaan enempää, koska olen kuullut Aminilta tarpeeksi. Minua ehkä läheisenä ihmisenä ärsyttää muutamat asiat.

Lue myös: Kihlatun katkera tilitys: Amin Asikaista näkyy liian vähän Erikoisjoukot-sarjassa - eikä saanut edes lyödä: "Täysi floppi!"

Nadia kertoi aiemmin häntä kaihertaneen kolmannessa jaksossa nähty nyrkkeilytehtävä, jossa Aminin osallistumista rajoitettiin tämän taustojen takia.

- Aminia rajoitetaan tosi isosti. Hän ei saa lyödä ollenkaan, Nadia harmitteli.

"Sählätä osaat!"

Nadia kirjoittaa olevansa puolisostaan äärettömän ylpeä.

- Näytit sun pelkosi koko kansan edessä. Myös Amin Asikainen pelkää.

- Pelkäät korkeita paikkoja niin paljon, että aikoinaan Teneriffan harjoitusleirillä et uskaltanut Gondolihissiin vaan annoit muiden mennä. Itse juoksit matkan huipulle, hän muistelee tunteellisena.

- Nyt suoritit kaikki tehtävät korkealla jännityksestä ja pelosta huolimatta loistavasti. Kohtasit omat pelkosi.

Lue myös: ”Miten pärjätään taloudellisesti” Kaksosraskaus oli Amin Asikaiselle ja Nadja-rakkaalle shokki: ”Emme mahdu tavalliseen autoon”

Nadia paljastaa rakkaastaan toisenkin asian.

- Näet helposti painajaisia. Teet mitä ihmeellisempiä asioita unissasi ja mietit mitä jos erikoisjoukoissa unet lähtevät käsistä. Lähit siitä huolimatta ohjelmaan. Kohtasit jälleen pelkosi, hän kirjoittaa.

Nadian mukaan Amin lähti ohjelmaan nöyränä. Hän sai leirin aikana kouluttajilta kuittia siitä, ettei keskittynyt kunnolla ohjeistuksiin tai noudattanut käskyjä.

- Sählätä osaat kyllä niin kotona kuin ohjelmassakin. Kotona annan sen anteeksi, koska se tekee sinusta sinut ja ihmisen. Eikä se vähennä sitä yhtään, kuinka vahva ja kestävä olet fyysisesti. Miten kovan paineen sietokyvyn omaat. Miten muiden auttaminen ja nöyryys on iso osa sinua ihmisenä, Nadia päättää tekstin.

Lue myös: "Oot kyllä rohkea!" Nadia Ammouri julkaisi rehellisen kuvan: Imetys näkyväksi

Amin ja Nadia saivat perheenlisäystä tammikuussa. Nadia paljasti suloisten kaksostyttöjen nimet sosiaalisessa mediassa huhtikuussa. Kauniit nimet on muunneltu vanhempien nimistä.

Lue myös: Amin Asikainen ja Nadia antoivat kaksosilleen muunnelmanimet omista nimistään - kauniit perhekuvat juhlista

Katso video: Nadia Ammouri ja Amin Asikainen saivat kaksostytöt tammikuussa: