fbq
Kotimaa
07.06.2022 09:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen, Matti Matikainen
amin asikainen
Kihlatun katkera tilitys: Amin Asikaista näkyy liian vähän Erikoisjoukot-sarjassa - eikä saanut edes lyödä: "Täysi floppi!"
Kotimaa
07.06.2022 09:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen, Matti Matikainen

Nelosen Erikoisjoukot-sarjassa Suomi-julkkikset koettelevat fyysisiä ja henkisiä rajojaan osallistumalla  erikoisjoukkojen pääsykokeisiin valmistavalle koulutusleirille.

Mukana on nyrkkeilyn ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari Amin Asikainen.

Aminin kihlattu Nadia Ammouri jakoi maanantaina Instagramin tarinat-osioon tuohtuneita tunnelmiaan ohjelmaan liittyen. Nadia on tulistunut siitä, että Aminia näytetään ohjelmassa hänen mielestään liian vähän. Nadian kuppi meni nurin kolmannessa jaksossa, jossa kokelaat osallistuvat nyrkkeilyharjoitukseen.

- Nyrkkeilyosuus oli täysi floppi! Nadia pauhaa.

Lue myös: Amin Asikaisen puoliso Nadia Ammouri avautuu rankasta taustastaan: ”Huostaanotettu 3-vuotiaana”

Nadia harmittaa, että Amin ei päässyt näyttämään ammattilaisnyrkkeilijän taitojaan koitoksessa, sillä leirin kouluttajat olivat rajoittaneet häntä. Nadia kertoo ymmärtävänsä Aminin tasoeron muihin kisaajiin nähden, mutta hän pitää silti epäoikeudenmukaisena sitä, että muut kokelaat pistettiin nyrkkeilemään keskenään, vaikka porukassa oli ilmiselviä koko- ja voimatasoeroja.

- Aminia rajoitetaan tosi isosti. Hän ei saa lyödä ollenkaan, Nadia harmittelee.

Nadia kritisoi somessa myös sitä, että kouluttajat olivat perustelleet Aminin rajoittamista nyrkkeilykoitoksessa sillä verukkeella, että miehellä olisi aggressioita.

Nadia muistuttaa, että ohjelmassa kokelaiden taustalla ei pitänyt olla mitään merkitystä ja että kaikkien piti olla kouluttajien silmissä samalla viivalla. Nadiaa harmittaa, että ohjelmasta voi saada Aminista vääränlaisen mielikuvan.

- Saadaan kuva, että hänellä olisi jotain ongelmaa aggression kanssa. Hänellä ei ole sellaisia ongelmia, Nadia toteaa.

- Amin ei ollut edes lyömässä ketään päähän, Nadia summaa nyrkkeilytehtävästä.

 

Lue myös: Rintaliiveille ja pikkuhousuille kyytiä! Viivi Altonen paljastaa totuuden nakuilusta Erikoisjoukoissa

Kritiikkinsä päätteeksi Nadia kertoo olevansa todella ylpeä ohjelmaan lähteneestä miehestään.

Amin Asikainen, Nadia Ammouri
Nadian ja Aminin perhe täydentyi kaksostytöillä tammikuussa. Parilla on entuudestaan yksi poika ja Aminilla on aiemmista suhteistaan kolme lasta.

Nadia paljastaa, että ohjelman tuotannon väki oli etukäteen maalaillut Aminille sellaista kuvaa, että osallistumalla ohjelmaan ihmiset tulevat rakastamaan häntä ja hän nousee kansansuosioon. Nadia on toista mieltä, sillä hän harmittelee miehensä minimaalista ruutuaikaa sarjassa.