fbq
Kotimaa
25.04.2022 21:15
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Sonja Länsivuori
Missi Sonja Länsivuori pudotti uutispommin: ”Nyt vihdoin se on julkista…”
Kotimaa
25.04.2022 21:15
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Vuoden 2021 Miss Suomi -kisan 2. perintöprinsessa Sonja Länsivuori, 24, jakaa Instagram-tilillään yllätysuutisen.

- Nyt se on vihdoin julkista, Sonja pohjustaa.

- Lähdin jahtaamaan mun kansainvälisiä kisaunelmia Miss Supranational Finland -kilpailuun!

Kisan voittaja tulee lopulta edustamaan Suomea Puolassa järjestettävässä finaalissa heinäkuussa. Seiskan tavoittama Sonja on innoissaan tulevasta kisataipaleesta.

- Oon joutunut liian pitkään piilottelemaan tätä juttua, hän kertoo puhelimessa.

Lue myös: Tätä ei olisi ikinä uskonut: kuvankaunis savolaismissi Sonja Länsivuori kertoo kärsivänsä ulkonäkönsä vuoksi – ”Olen alkanut alitajuisesti peitellä…”

Kuntokuuri käynnissä

Moni oli jo Sonjan mukaan osannut arvailla, mihin tämä mahdollisesti olisi lähdössä. Hän on joutunut kuitenkin pitämään suunsa supussa.

- On helpottunut olo, kun saa julkisesti puhua tästä ja alkaa tekemään hommia tämän eteen. Olen valmistautunut kisaan jo tosi pitkään. Olen treenannut kävelyä, ja minulla on kova kuntokuuri nyt käynnissä, missi kertoo iloisena.

Sonja julkisti kilpailuun osallistumisensa näyttävien studiokuvien saattelemana. Moni kaunottaren ystävistä on jo ehtinyt onnitella häntä kilpailuun lähtemisen johdosta. Voit katsoa kuvapäivityksen alta olevasta upotuksesta tai täältä.

Lue myös: Sonja Länsivuori päätyi rohkeaan kuvaan kansainväliseen lehteen - poseeraa vaativassa asennossa: "Onneksi olen joogannut paljon"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »