fbq
Kotimaa
14.04.2022 14:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Sonja Länsivuori.
Tätä ei olisi ikinä uskonut: kuvankaunis savolaismissi Sonja Länsivuori kertoo kärsivänsä ulkonäkönsä vuoksi – ”Olen alkanut alitajuisesti peitellä…”
Kotimaa
14.04.2022 14:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Nykyään Helsingissä asuva ja vaikuttava Sonja Länsivuori, 24, kruunattiin viime syksynä Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi. Kuopiolaislähtöinen kaunotar lukeutuu siis maamme kauneimpiin naisiin, mutta on silti saanut kärsiä ulkonäöstään.

Asia kävi ilmi tiistaina 12. huhtikuuta Helsingin Radisson Blu Seasidessa järjestetyssä Brooks-kenkävalmistajan juoksutilaisuudessa, jota kuopiolainen kunnioitti läsnäolollaan.

Sonja kertoi tuolloin Seiskalle aloittaneensa helmikuussa oikomishoidon.

– Olen haaveillut tästä jo ainakin viisi vuotta. Olen saanut niin pitkään niin tylyä palautetta, että halusin vihdoin saada tämän asian pois päiväjärjestyksestä, Sonja selostaa.

Lue myös: Miss Helsingin kauhunhetket: todisti Vantaalla silmitöntä väkivaltaa, pakeni ja soitti poliisit – ”Kyllä tuollaisen näkeminen järkyttää”

Sonja Länsivuori kuvattuna Helsingin Radisson Blu Seasidessa järjestetyssä Brooks-kenkävalmistajan juoksutilaisuudessa.
Miss Suomen 2. perintöprinsessa Sonja Länsivuori kuvattuna Helsingin Radisson Blu Seasidessa järjestetyssä Brooks-kenkävalmistajan juoksutilaisuudessa.

Rajua ryöpytystä

Savolaisen ratamoottoripyörälegenda Teuvo ”Tepi” Länsivuoren lapsenlapsi harmittelee ottaneensa vastaan sosiaalisessa mediassa rajua ryöpytystä aavistuksen vinoista etuhampaistaan.

Lue myös: Moottoripyörälegendan sukulaistyttö Sonja Länsivuori on Miss Suomi -semifinalisti: ”Minut on kasvatettu menemään tukka putkella!”

– On tullut tylyä palautetta, varsinkin missikisoihin liittyen. Tietysti aina oletetaan, että missillä on oltava hyvät hampaat. Olen kuullut siksi ilkeitä kommentteja.

– Sain usein kuulla sellaista, ettei sinusta ikinä voi tulla missiä, koska sinulla on niin vinot hampaat. Itse ajattelin sen aina niin päin, että se olisi tavaramerkkini. Mutta kun niitä kommentteja alkoi tulla enemmänkin, niin olin, että okei.

Sonja ei mielellään hymyile hampailla. – Siitä on vain ajan saatossa muodostunut itselleni sellainen peikko.
Sonja ei mielellään hymyile hampailla. – Siitä on vain ajan saatossa muodostunut itselleni sellainen peikko.

Alitajuinen peikko

Sonja kertoo Seiskalle alkaneensa vuosien saatossa hävetä hampaitaan – aivan syyttä.

Hän allekirjoittaa täysin toimittajan toteamuksen siitä, ettei asiasta tietämätön osaa edes ihmetellä Sonjan purukalustoa.

– No sepä siinä juuri onkin! hän hihkaisee reportterille.

– Siitä on vain ajan saatossa muodostunut itselleni sellainen peikko, että olen alkanut alitajuisesti peitellä hampaitani. Enhän minä ikinä hymyile hampailla kuvissa, ellei sitten ole ihan pakko.

Lue myös: Sonja Länsivuori päätyi rohkeaan kuvaan kansainväliseen lehteen - poseeraa vaativassa asennossa: "Onneksi olen joogannut paljon"

Taustalla tapaturma

Missikaunotar kertoo purukalustonsa vaurioituneen kymmenisen vuotta sitten. Sonja harrasti teini-ikäisenä kilpacheerleadingia.

Lue myös: ”Voiko hierontapaikan avajaisiin laittaa tällaisen asun?” – Missikaunotar Sonja Länsivuori pelmahti Janni Hussin putiikkiin henkäyksen ohuessa puserossa

– En muista kolahtivatko meillä päät yhteen vai tuliko kaverini voltilla päälleni, mutta joka tapauksessa sen tällin seurauksena toinen etuhampaani painautui taaksepäin ja alkoi heilua, Sonja muistelee.

– Sen jälkeen toinen hammas alkoi kasvaa siihen päälle ja etuhampaani menivät vielä enemmän vinoon. Minulta murtui samaan syssyyn leukakin, joka taas aiheutti hampaiden narskuttelua ja kaikenlaista muutakin. Mutta onneksi kaikki saadaan nyt korjattua.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »