fbq
Kotimaa
23.08.2022 10:59
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Lola Odusoga
Lola Odusoga hehkuttaa työtään: ”Helkkarin iso asia”
Kotimaa
23.08.2022 10:59
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Juontaja ja vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 45, avautuu työnsä parhaista puolista Instagram-julkaisussaan. Tärkein asia liittyy ulkonäköön.

Lue myös: Tajuton tykkäystulva! Seuraa etsivä Lola Odusoga avautuu Tinder-tuskastaan: "En todellakaan koita nyt leijua..."

- Yks monista parhaista jutuista täs duunissa: KETÄÄN EI KIINNOSTA MILTÄ MÄÄ NÄYTÄN, Lola kirjoittaa kuvatekstissään.

Juontaja on joutunut arvostelun kohteeksi jo missikilpailuista lähtien.

- Onhan se nyt vaan aika helkkarin iso asia mimmille, joka on elänyt koko elämänsä jatkuvan ulkonäön arvostelun keskiössä niinku joka tasolla ja tavalla. Ja elää silti edelleen.. SIIS NAUTIN!, Lola toteaa

Lue myös: Lola Odusoga julkaisi bikinikuvan - kommentointi lähti lapasesta: "Totta, rinnat on kyl heti pään alapuolella"

Vuoden 1996 Miss Suomi lataa suorat sanat meikittömyyshaasteille.

- Kaikenmaailman meikittömyyshaasteita tulee ja menee somessa koko ajan, ja on tarve julistaa ”rohkeutta” kun kerran uskaltaa laittaa filtterittömän ja/tai meikittömän kuvan oikeen ihmisten nähtäville. WTF? Missä kohtaa maailma meni niin vinksalleen että luonnollisuudesta tuli rohkeeta, outoa ja harvinaista? En tajua.., Lola ihmettelee.

Missikaunottaren mukaan hänen tilillään meikittömät kuvat on ennemmin sääntö kuin poikkeus. Hän ei sanojensa mukaan koske filttereihin tai muokkaustyökaluihin.

- Antakaa nyt hyvänen aika ihmiset vähän armoo ittellenne, ja laskekaa sitä rimaa, et miltä pitää omasta, muiden mielestä ja kuvissa näyttää. Ollaan mitä ollaan, aidosti ja rehellisesti, Lola summaa.

Lue myös: Kuka on seuralainen? Lola Odusogan mysteerimatka alkoi erikoisesti: "Pahoittakaas nyt ihmeessä mielenne"

Lola on ollut kertaalleen naimisissa. Missikaunotar haki yksin eroa ex-puolisostaan Jarkko Wallinkoskesta vuonna 2015. Liittoon syntyi kaksi nyt jo teini-ikäistä lasta.

Lola on vuoden 1996 Miss Suomi, ja Suomen missihistorian viimeisin menestyjä kansainvälisissä kauneuskisoissa. Lola sijoittui vuoden 1996 Miss Universum -kilpailussa upeasti kolmanneksi.