fbq
Kotimaa
12.08.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
lola odusoga
Tajuton tykkäystulva! Seuraa etsivä Lola Odusoga avautuu Tinder-tuskastaan: "En todellakaan koita nyt leijua..."
Kotimaa
12.08.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Tinderistä seuraa etsivä Lola Odusoga, 45, avautui kuluneella viikolla Instagramin tarinoissa deittisovelluksen käyttämisestä.

Lola kertoi saaneensa paljon yhteydenottoja sovelluksen ulkopuolelta ihmisiltä, jotka ovat törmänneet Lolan profiiliin Tinderissä.

Lola muistuttaa someseuraajiaan siitä, että heidän ei kannata lähestyä häntä muiden sovellusten kautta treffipyynnöillään. Tinderissä kun treffipyyntöön edetäkseen täytyy saada molemminpuoliset tykkäykset ensin.

- Muistan, kun ihana Amanda Harkimo kertoi et heitettiin ulos Tinderistä, kun pamahti heti 10 000 likeä. Mua ei ole heitetty, ja kyllä, myös mulla on se maksullinen sovellus, josta näen esim tykänneet suoraan, Lola kirjoittaa.

Lola myöntää, ettei kuitenkaan ehdi katsoa kaikkia Tinder-tykkäyksiä läpi.

- En todellakaan koita nyt leijua millään tykkäysmäärillä, mut vähän mahdotonta kyl on..., Lola alustaa.

Lue myös: Lola Odusoga näyttää esimerkkiä bikineissä – jyrähtää typeristä kommenteista: ”Se ei ole kutsu, kehoitus eikä lupa mihinkään”

Lolalla on julkaisuhetkellä jonossa huimat 6724 "tykkäyspyyntöä".

- Lähtökohtaisesti siinä ei mielestäni oo mitään hienoa tai spesiaalia jos moni tykkää susta / haluu treffeille tuntematta sinua ennestään, Lola kirjoittaa.

- Koska on tunnettu ihminen, niin se perustuu jo pelkästään siihen, sekä johonkin vallotus-viettiin, once in a lifetime -mahdollisuuteen ja illuusioon tunnetusta ihmisestä, Lola selostaa.

- Toisekseen, on aivan eri asia, kuka sitten kiinnostaa minua, ja mistä syystä, jos kukaan? Lola summaa.

Lola tähdentää, ettei halua aiheuttaa pahaa mieltä tykkääjille saati jo treffipyyntöjä lähettäneille.

- Tämä vain, jotta jokainen ymmärtäisi, että ei kannata ihan hirveen henk koht ottaa ja loukkaantua, jos ei tule mun kanssa sitä matchia. Kun sanon etten ehdi treffailla ihmisii kauheesti, ehkä nyt vähän aukee et miks.

- Ihanaa et tykkäätte ja ootte kiinnostuneita. Mutta hei, en mä luultavasti kuitenkaan oo yhtään se teidän unelmien nainen, en ehkä yhtään se, jota etsitte.. Eli sit vaan seuraavaa koukkuun, Lola heittää.

Lola myöntää, että deittimaailma on nykyään raju.

- Toivon, ettei kukaan jää miettii omaa "epäonnistumista" tai "epätäydellisyyttä" tms, jollei saa nyt multa tai joltain muulta julkisuudenhenkilöltä vastakaikua, Lola päättää.

Takana eroja

Seiska uutisoi maaliskussa Lolan olevan jälleen sinkku.

– Erosin jo viime vuonna, siitä on jo aikaa. Ihan sinkkuna tässä elellään, hyväntuulinen Lola vahvisti Seiskalle.

Lolan entinen miesystävä ei ole julkisuuden henkilö. Pariskunta kihlautui salaa vuonna 2020 seurusteltuaan viitisen vuotta.

Lue myös: Oletko kateellinen? Bikineihin sonnustautunut Lola Odusoga esittelee työmaisemansa - kuva

Seiskan tarkkasilmäiset lukijat bongasivat Lolan seuranhakuilmoituksen Tinderistä jo keväällä.

Näin Lola kirjoittaa Tinder-profiilissaan:

– Itsenäinen ja itsevarma nainen, joka rakastaa ja nauttii elämästään jokaisella mahdollisella tavalla. Tosielämää ilman filttereitä ja illuusioita. Etsin aina uusia seikkailuja ja uusia kiinnostavia ihmisiä.

Lola on ollut kertaalleen naimisissa. Missikaunotar haki yksin eroa ex-puolisostaan Jarkko Wallinkoskesta vuonna 2015. Liittoon syntyi kaksi nyt teini-ikäistä lasta.

Lola on vuoden 1996 Miss Suomi, ja Suomen missihistorian viimeisin menestyjä kansainvälisissä kauneuskisoissa. Lola sijoittui vuoden 1996 Miss Universum -kilpailussa upeasti kolmanneksi.