fbq
Kotimaa
28.07.2022 16:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Lola Odusoga
Kuka on seuralainen? Lola Odusogan mysteerimatka alkoi erikoisesti: "Pahoittakaas nyt ihmeessä mielenne"
Kotimaa
28.07.2022 16:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Viihdealalla työskentelevä entinen Miss Suomi Lola Odusoga, 45, viettää parhaillaan kesälomaansa ulkomailla.

Lue myös: Lola Odusogan bikinikuva aiheutti törkyvyöryn - julkaisi uuden version: "Parempi?"

Lola Odusoga on päivittänyt someen materiaalia ulkomaille suuntautuneesta road tripistään. Laivamatkan ja autoajelun jälkeen Lola päätyi Italiaan.

Oltiin periaatteessa päivä etuajassa, koska ajatus ei todellakaan alunperin ollut ajaa lapi yön, nukkua alle 2 h välissä ja ajaa myös läpi päivän. Mut oho, sattuuhan näitä, hän kirjoittaa paljastamatta matkaseuraansa.

Lolan lomapäivitykset herättivät paljon mielenkiintoa ja moni kyselikin naiselta lisätietoja.

- Kiitos kysymästä, en ole kuitenkaan kertomassa tarkemmin, missä päin maita olen ja kenen kanssa meen, ketä näen jne. Joudutte elämään sillä tiedolla, mitä saatte, Lola kirjoitti Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan. 

Vastaus ei miellyttänyt kaikkia, sillä Lola jakoi myös viestiinsä saadun kommentin, joka kuului "Oletpa ylimielinen". Lola vastasi viestiin kirjoittamalla julkaisuunsa "Nih! Tällasta on ku ylimieliset on lomalla" itkunauruemojien kanssa.

Lue myös: Lola Odusogan salaisuus julki: "Nyt se on totta!!!"

Mikä kahvi? Mikä pasta?

Lola nosti saamansa palautteen esille myös pysyvämmässä julkaisussaan.

Yllätyttekö, et kuten kun meen ja teen ja matkustan tai en, niin aina on jollain paha mieli. Ihan mistä vaan. Gotta love ihmiset, kyllä tähän vaan voi aina luottaa, Lola naureskelee.

Lue myös: ”Anteeksi, teet mitä?” Lola Odusoga lätkäisi suihkukuvansa julki

Lola kertoo yhdeksi luonteenpiirteekseen, ettei yritä miellyttää ketään.

- Pahoittakaas nyt ihmeessä muutama vielä mielenne siitä, etten suostu käyttämään lomaani jakamalla siitä teille vielä yksityiskohtasempaa tietoa, kuten tarkkaa kulloistakin sijaintia, ajoreittiä, vinkkejä, tietoja seuralaisesta, miten, missä, millä tavoin, miksi, mitä maksoi, mikä kahvi, mikä pasta, mikä hotelli, millanen ranta ja mikä veden lämpötila. Kerran vielä, mä en ole matkatoimisto enkä matkaopas, eikä ole tämä tilinikään.

- Tämä olen minä, ja minä olen nyt lomalla, enkä silloinkaan miellytä ketään enkä kerro yksityisasioita, Lola kirjoittaa rantakuvansa yhteydessä.

Lue myös: Lola Odusoga yllätettiin paratiisisaarella! Missilegenda kuskattiin häihinsä sukellusveneellä – pappi paljastui hotellin ovimieheksi!