fbq
Kotimaa
20.02.2022 18:03
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Kuittia Martinalle? Hannu Pikkarainen tilittää koirastaan: "Ei oo paljoo Rambo kysellyt kun oon antanut jotain, et mistä tää on ja paljon maksoi"
Kotimaa
20.02.2022 18:03
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehdestä eronnut ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen julkaisi lauantaina (19.2.) puhuttelevan päivityksen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Martina Aitolehti vahvisti eron Hannu Pikkaraisesta Me Naisille: ”Jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop”

Hannu julkaisi kuvan itsestään ja Rambo-koirasta, joka on Martinan Nala-koiran pentu.

Tänään huomasin heti ensimmäisestä katseesta, et nyt on viimeistään luottamus Ramboon saavutettu (sydän) Ollaan siis virallisesti bestiksiä, Hannu kertoo suhteestaan rakkaaseen eläinystävään.

Tässä voi oikeesti luottaa siihen että ollaan toistemme tukena AINA, vaikka ei samaa kieltä fyysisesti puhutakaan. Ei siis mitään pinnallisia puheita tai tekoja. Se ei nimittäin määritä mitään, ostanko joka kerta uuden luun tai lelun, tai varsinkaan mistä ja mihin hintaan. Ei oo paljoo Rambo kysellyt kun oon antanut jotain, et mistä tää on ja paljon maksoi. Ajatus on tärkein ja yleensä pelkkä oleminen läsnä riittää. Kyllä, oleminen on myös teko silloin kun se on aitoa, Hannu jatkaa.

Valavuori LIVE: Syynissä Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen erovatkaus - Kalle Palanderilta jäätävä kommentti

Lue myös: Martina Aitolehti sairaalassa - Hannu Pikkarainen tukee rakastaan somessa

Seiska uutisoi elokuussa, että Hannu on saanut raiskaussyytteen, ja sisäpiiritietojen mukaan Hannun lähestyvä oikeudenkäynti alkoi ahdistaa Martinaa. Lähipiirin mukaan asia oli ratkaisevin syy kaksikon eroon, vaikka pari saikin välit taas hetkellisesti kuntoon.

Ja vaikka miten kauniita asioita täälläkin aina lukee ja kuulee, niin valitettavasti ihmisten välillä näissä mennään usein todella raskaasti väärään suuntaan. Siis jopa pienten lasten kohdalla. Tämmöisin positiivisin ja hieman analyyttisin ajatuksin mukavaa lauantai-iltaa kaikille toivottaa Rambot.

Lue myös: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!