fbq
Kotimaa
26.01.2022 07:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Hannu Pikkarainen ja Martina Aitolehti
Martina Aitolehti vahvisti eron Hannu Pikkaraisesta Me Naisille: ”Jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop”
Kotimaa
26.01.2022 07:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti vahvisti Seiskan jo pari viikkoa sitten uutisoiman eron Me Naisille.

Seiska uutisoi aikaisemmin tässä kuussa Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen on-off-suhteen päättyneen. Seiskalle kerrottiin, että kaksikon välit alkoivat viiletä jo ennen joulua.

Seiska uutisoi elokuussa, että Hannu on saanut raiskaussyytteen, ja sisäpiiritietojen mukaan Hannun lähestyvä oikeudenkäynti alkoi ahdistaa Martinaa.

– He ajautuivat erilleen jo silloin, kun asia tuli ilmi Martinalle. Hannu ja Martina saivat kuitenkin riitansa sovittua, ja Martinan tukikin alkuun miestään. Nyt hän kuitenkin on etääntynyt ex-rakkaastaan, Seiskalle kerrottiin tuolloin.

Lue myös: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!

Martina vahvisti eron

Martina ei kommentoinut eroa Seiskalle. Nyt hän on kuitenkin antanut Me Naiset -lehdelle haastattelun, jossa hän vahvistaa alle vuoden kestäneen parisuhteensa päättyneen.

– Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus, ja vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Martina kertoi lehdelle.

Jatkossa Martina aikoo kuunnella tuntemuksiaan tarkemmin.

– Omille tuntemuksilleen pitää olla uskollinen. Ajattelen, että jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop. En tarvitse suhdetta vain, koska olisi inhottavaa olla yksin.

Arkistovideo: Hannu Pikkarainen heittäytyi karaoken maailmaan!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »