fbq
Kotimaa
15.05.2022 07:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Kalle Palander ja Riina-Maija Palander
Kalle Palander heilutti mailaa Espanjassa – Riina-Maijan seksikäs minihame vei huomion
Kotimaa
15.05.2022 07:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Ex-alppitähti Kalle Palanderin, 45, ja hänen vaimonsa Riina-Maija ”Riinis” Palanderin, 45, harvinaisen värikkäässä liitossa on riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Rakastavaisten aviosäätyä ovat värittäneet muun muassa rajut riidat, törkypettämiset ja erokriisi.

Lue myös: Kohupari antoi törkypettämiset anteeksi! Kalle ja Riina-Maija Palanderin suhde kuumeni – salakuvat rantalemmestä Seiskassa!

Palanderien myrskyisä suhde on ollut niin poikkeuksellinen, että kokeneen viihdetoimittajankin on ollut vaikea pysyä kärryillä.

Saadakseen parisuhteesta realistisen tilannekuvan Seiskan paparazzi päätti lähteä Espanjaan selvittämään suhteen nykyvointia.

Lue myös: Upea koti vuoristossa! Tällaisessa talossa Kalle ja Riina-Maija Palander asuvat – kuva!

Paparazzi havaitsi, että Kalle ja Riinis käyvät säännöllisesti kahdestaan pelaamassa padelia. Esimerkiksi viime perjantaina pari vetäisi keskenään tunnin session.

Riiniksen peli näytti kulkevan Kallea paremmin, sillä kaunottaren yllä ollut seksikäs minihamepeliasu sai ex-alppinistin katseen harhailemaan väärissä paikoissa.

Kallen padelit menivät penkin alle, koska Riiniksen kiusoitteleva minihame vei alppinistin huomion.
Kallen padelit menivät penkin alle, koska Riiniksen kiusoitteleva minihame vei alppinistin huomion.

Lue myös: Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ex-alppitähti täräyttää Seiskalle: Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole!

Riina-Maija onkin ihmetellyt Kallen pettämisiä, koska hän on yhä kovaa valuuttaa miehensä silmissä.

– En ole tylsä sängyssä. Meillä on aina ollut makkarin puolella sikahauskaa. Kalle käy heti kiinni kuin sika limppuun, kun näkee mut, Riinis paljasti Radio Novalla ennen pettämiskohuja.