fbq
Kotimaa
13.05.2022 06:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Kalle Palander ja Riina-Maija Palander
Kohupari antoi törkypettämiset anteeksi! Kalle ja Riina-Maija Palanderin suhde kuumeni – salakuvat rantalemmestä Seiskassa!
Kotimaa
13.05.2022 06:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Ex-alppitähti Kalle Palanderin, 45, ja hänen vaimonsa Riina-Maija ”Riinis” Palanderin, 45, harvinaisen värikkäässä liitossa on riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Rakastavaisten aviosäätyä ovat värittäneet muun muassa rajut riidat, törkypettämiset ja erokriisi.

Lue myös: Palanderien avioerosotku jatkuu: Nyt puhuu äimistynyt Riina-Maija!

Riina-Maija on kertonut Kallen jääneen ensimmäisen kerran pettämisestä kiinni vuonna 2011. Tämän jälkeen Seiska on tehnyt useita paljastusjuttuja Kallen salarakkaista.

Riiniksen mukaan Kalle on ollut suhteessa sairaalloisen mustasukkainen, ja Kallella on tuntunut olevan heidän liitossaan yksinoikeus syrjähyppyihin.

SEISKA 13/2021 Seiska paljasti viime vuonna, että Kalle vonkasi Tinderissä vieraita naisia Carlos-nimellä.
SEISKA 13/2021 Seiska paljasti viime vuonna, että Kalle vonkasi Tinderissä vieraita naisia Carlos-nimellä.

Lue myös: Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ex-alppitähti täräyttää Seiskalle: Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole!

Toissa vuonna tilanne muuttui, kun Riinis aktivoitui miesmarkkinoilla. Kalle koki elämänsä järkytyksen, kun vaimo iski ensin tunnetun julkkiskaunottaren liikemiesrakkaan Levillä. Pian tämän jälkeen Riinis ryhtyi salasuhteeseen näyttelijä Pasi Remsun kanssa.

Lue myös: Salarakas Kanarialla! Riina-Maija Palanderilla kuumaa vipinää suomalaisen näyttelijätähden kanssa – tuttu HBO:n hittisarjasta!

Pettämisistä suivaantuneena Kalle kiikutti erohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen. Erovatkaus päättyi lokakuussa, kun kohupari perui hakemuksen yhdessä.

Palanderien myrskyisä suhde on ollut niin poikkeuksellinen, että kokeneen viihdetoimittajankin on ollut vaikea pysyä kärryillä.

Saadakseen parisuhteesta realistisen tilannekuvan Seiskan paparazzi päätti lähteä Espanjaan selvittämään suhteen nykyvointia.

SEISKA 52/2020 Riinis kyllästyi Kallen pettämisiin ja iski suomalaisnäyttelijä Pasi Remsun.
SEISKA 52/2020 Riinis kyllästyi Kallen pettämisiin ja iski suomalaisnäyttelijä Pasi Remsun.

Lue myös: Kalle Palander joutui kommentoimaan avioeronsa peruuntumista suorassa lähetyksessä: ”Haistakaa nyt kaikki v**tu”

Seiskan paparazzi todisti äitienpäivää edeltävällä viikolla, että Palanderit ovat tosiaankin palanneet jälleen yhteen asumaan Espanjaan Aurinkorannikolle.

Suomalaisturistien kansoittamalta rannalta julkkispari löysi pian juttuseuraa, sillä heidän ympärillään pörräsi monenmoista kättelijää. Kallea ja Riinistä ei tilanne näyttänyt haittaavaan, sillä he jaksoivat innokkaasti keskustella muiden kanssa.

Välillä lempikin näytti leiskuvan, kun Kalle syötti romanttisesti Riinikselle eksoottisien juomien hedelmiä.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat kohuparista perjantaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »