fbq
Kotimaa
14.05.2022 08:30
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Kalle Palander ja Riina-Maija Palander
Upea koti vuoristossa! Tällaisessa talossa Kalle ja Riina-Maija Palander asuvat – kuva!
Kotimaa
14.05.2022 08:30
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Seiskan paparazzi todisti äitienpäivää edeltävällä viikolla, että värikkäästä liitostaan tunnetut ex-alppitähti Kalle Palander, 45, ja hänen vainonsa Riina-Maija ”Riinis” Palander, 45, ovat palanneet jälleen yhteen asumaan Espanjaan Aurinkorannikolle.

Lue myös: Kohupari antoi törkypettämiset anteeksi! Kalle ja Riina-Maija Palanderin suhde kuumeni – salakuvat rantalemmestä Seiskassa!

Julkkisparin koti sijaitsee suljetulla asuinalueella vuoristoisella seudulla. Perheen kolme lasta ja koirat asuvat luonnollisesti Kallen ja Riiniksen kanssa.

Tiedossa ei ole, onko asunto vuokrattu vai oma. Paikallisen kiinteistönvälittäjän arvion mukaan kolmen makuuhuoneen omistusasunto Palanderien taloyhtiössä maksaisi noin 250 000–300 000 euroa. Vuokrat ovat 1 500 euron luokkaa.

Perheen koti huokuu espanjalaista tunnelmaa parhaimmillaan.
Perheen koti huokuu espanjalaista tunnelmaa parhaimmillaan.

Lue myös: "Spermaa hakemassa" - Riina-Maija Palander julkaisi hämmentävän kuvan arjestaan

Perheen parvekkeelta aukeavat rauhalliset sisäpihanäkymät uima-allasalueelle. Maisemat ovat poikkeuksellisen vehreät, ja aivan parvekkeen alapuolella oleva lampi luo trooppisen tunnelman. Alue on hyvin rauhallista.

Pulikointipaikan lisäksi taloyhtiöön kuuluvat tennis- ja padelkentät takaavat sen, että urheilullinen perhe viihtyy alueella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »