fbq
Juhani Koskinen kaipaa Sohvaperunat-aikoja: julkaisi koskettavan otoksen - ”Yksi mun kaikkien aikojen lempikuva” | Seiska
Kotimaa
13.01.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Juhani Koskinen
Juhani Koskinen kaipaa Sohvaperunat-aikoja: julkaisi koskettavan otoksen - ”Yksi mun kaikkien aikojen lempikuva”
Kotimaa
13.01.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu televisiopersoona Juhani Koskinen, 35, on julkaissut koskettavan kuvan Instagram-tilillään. Juhani muistelee hetkeä, kun he voittivat Sohvaperunoille toisen Venla-pystin. 

- Yksi mun all time -lempikuvista otettiin tasan neljä vuotta sitten. Mestarien kanssa toisen Kultainen Venla -patsaan voiton jälkeen. Ja sen jälkeen niitä on tainnut tulla Sohviksille vielä kolme lisääkin, hän laskeskelee ja jatkaa:

- Ja taitaa tulla ihan niin kauan kuin Sohvaperunat tulee telkkarista ja vuoden parhaan viihdeohjelman palkintoa jaetaan, Juhani tokaisee.

Aihetunnisteeksi Juhani on lisännyt ”ukkiskerhon”. Fanien keskuudessa suosituksi muodostunut ukkiskerho jäi pois ohjelmasta koronapandemian vuoksi. Kuvassa Juhani poseeraa kerhoon kuuluvan Eeron ja Henkan kanssa. Otoksen kommenteissa kyselläänkin, miten heillä menee nykyään.
 
- En valitettavasti yhtään tiiä, Juhani sanoi harmissaan.

Lue myös: Veronica Verhon ja Juhani Koskisen lemmenpesässä selvä työnjako – kaunotar paljastaa, mitä kotityötä hän ei tee

Sairastui koronaan

Aiemmin tällä viikolla Juhani kertoi sairastuneensa koronaan. Hän kertoi Instagram-tilinsä tarinaosiossa oireidensa olevan rajuja. Hänelle nousi korkea kuume. Tähti muistutti seuraajiaan rokotteiden tärkeydestä.

Juhanin sairastumisen vuoksi myös hänen avopuolisonsa Veronica Verho joutui jäämään kotiin. Tämä tarkoitti sitä, että juontajatähden oli tehtävä NRJ:n radiolähetys kotoa käsin.

Lue myös: Juhani Koskinen sairastui rajuun koronaan, myös Veronica-puoliso karanteeniin: "En ajatellut näkeväni tällaista päivää"