fbq
Kotimaa
10.08.2021 08:24
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram
veronica ja juhani
Veronica Verhon ja Juhani Koskisen lemmenpesässä selvä työnjako – kaunotar paljastaa, mitä kotityötä hän ei tee
Kotimaa
10.08.2021 08:24
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram

Radio- ja televisiojuontaja Veronica Verho, 25, meni tammikuussa kihloihin Sohvaperunat-ohjelmasta julkisuuteen nousseen Juhani Koskisen, 35, kanssa. Viime vuoden keväällä syttynyt rakkaus on syventynyt jo avioliittosuunnitelmiksi.

– Haluan isot häät, kun korona on ohi eikä maskeja enää tarvitse käyttää ja stressata läheisten terveydestä, Veronica pohti Love Island Suomen lehdistötilaisuudessa.

Lue myös: Veronica Verho paljastaa Seiskalle: ”Haluan isot maalaishenkiset latohäät” – paikkakin jo tiedossa

– Sain unelmieni sormuksen, jossa on aivan ihana kivi ja joka on ainutlaatuinen. Kun menemme naimisiin, ei tule sitä toista sormusta.

Lue myös: Jestas, mikä unelma! Veronica Verhon nimettömässä koreilee ainutlaatuinen ekokullasta tehty kihlasormus - katso

veronica verho

Keittiö remonttiin

Sometähti muutti yhteen Juhaninsa kanssa viime vuoden lopulla. Yhteiselo on sujunut hyvin siitäkin huolimatta, että koti ei ole vieläkään täysin valmis.

– Sehän on ihan yleistä, että jengi pitää tuparit vasta silloin, kun ollaan muuttamassa pois, Veronica nauraa.

– Yhteinen koti on myös ensimmäinen omistusasuntoni, sillä aiemmin puhuin henkeen ja vereen vuokra-asumisen puolesta. On jännää, miten ajattelutapa muuttui näin.

Veronica haluaa tehdä pientä pintaremonttia, mutta Juhanilla on isompi urakka mielessä.

– Rakennamme selvästi omaa pesää. Juhani haluaa remontoida keittiön ja myönnyin, mutta aion olla siinä se katsova osapuoli. En nimittäin tiedä siitä hommasta mitään.

Kotityöt jaetaan

Kihlaparin kotona käy siivooja kahden viikon välein, mikä helpottaa Veronican mukaan arkea valtavasti. Pyykit he pesevät vuorotellen, ja sama pätee imurointiin. Juontaja kertoo yhden kotityön erottuvan pariskunnan tehtävänjaossa.

– Juhani täyttää tiskikoneen, koska olemme käyneet siitä monia keskusteluja. Aina kun minä olen täyttänyt sen, hän käy jälkeeni järjestelmässä sen uudelleen. Astiat ja aterimet ovat aina väärin siellä.

– Tulee mieleen, kun lapsena koristelin kuusen, ja äiti kävi laittamassa koristeet yöllä uudelleen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »