fbq
Kotimaa
11.01.2022 07:45
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Veronica ja Juhani
Juhani Koskinen sairastui rajuun koronaan, myös Veronica-puoliso karanteeniin: "En ajatellut näkeväni tällaista päivää"
Kotimaa
11.01.2022 07:45
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Sohvaperunat -ohjelmasta tutuksi tullut televisiopersoona Juhani Koskinen, 35, kertoo sairastuneensa rajuoireiseen koronaan.

Juhani on päivittänyt sairastumisestaan Instagram-tilinsä tarinat-osioon. Tauti onkin nostanut helsinkiläiselle hyvin korkean kuumeen.

- Sain melko vihaisen koronan kahdesta piikistä huolimatta, ja oon nyt kolmatta päivää sängynpohjalla lähes 40 asteen kuumeessa, Juhani kirjoittaa päivityksessään.

Lue myös: Veronica Verhon ja Juhani Koskisen lemmenpesässä selvä työnjako – kaunotar paljastaa, mitä kotityötä hän ei tee

Selviytyjät Suomi -ohjelmassakin nähty Juhani haluaa muistuttaa seuraajiaan koronarokotteiden tärkeydestä.

- En uskalla edes ajatella, mitä tämä olisi ilman rokotteita - ottakaa ne rokotteet, Juhani kehottaa.

 

 

Radiolähetykset varastosta käsin

Juhanin sairastuttua myös hänen avopuolisonsa, radiojuontaja Veronica Verho, 25, joutuu viettämään seuraavat kymmenen päivää eristyksissä kotonaan.

Radiokanava NRJ:n iltoja juontava Veronica onkin joutunut altistumisensa takia keksimään hätäkeinon radiohommia jatkaakseen.

- En ajatellut koskaan, että tulisin näkemään tällaista päivää, mutta nyt sen näen. Ihan omin silmin. Teen radiolähetyksen siis kotoa, Veronica kertoo maanantaina julkaistussa Instagram-tarinassaan.

Videolla Veronica kuvaa kotinsa varastohuoneesta löytyvää työpöytää, jonka päälle on aseteltu tietokoneita, kuulokkeet sekä kannettava radiostudio.

Lue myös: Veronica Verho paljastaa Seiskalle: ”Haluan isot maalaishenkiset latohäät” – paikkakin jo tiedossa

- Mä ajattelin, että vältän koronan, ja mä vältinkin sen. Olen hyvin puikkelehtinut tästä välistä vaan tämän pari vuotta, mutta nyt Juhanilla on korona, Youtube-tähtenä uransa aloittanut Veronica kuvailee.

- Laitoin vähän paremmat verkkarit äsken ylle, kävin suihkussa ja sitten mulla on tuolla pöydällä täysi pullo Lasolia, Veronica kujeilee kuvaten nykyistä työhuonettaan.

Veronica tulee kertomansa mukaan vetämään radiolähetyksiä kotoaan käsin seuraavan kymmenen päivän ajan.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »