fbq
Kotimaa
25.07.2022 08:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sara Sieppi
Sara Sieppi paljastaa, haluaako hän lapsia
Kotimaa
25.07.2022 08:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, 31, vastasi eilen sunnuntaina (24.7.) Instagram-tilillään seuraajiensa kysymyksiin.

Lue myösMeneekö jo naurettavaksi? Alisa Sieppi juhli näyttävästi synttäreitään - Sara Sieppi riemuitsi somessa täysin toisesta syystä

Sara on jakanut kysymykset ja omat vastauksensa videotarinoissaan. Julkisuudessa on aiemmin kerrottu siitä, että Sara seurustelee jalkapalloilija Pyry Soirin, 27, kanssa. Onkin siis mielenkiintoista tarkastella, mitä menestyvä somevaikuttaja on vastannut mahdollista perheenlisäystä koskevaan kysymykseen.


- Haaveiletko lapsista? Tuntuuko yhtään siltä, että ns. ”pintaliitovaihe” saisi jo vähentyä… Seuraaja kysyy.


- ”Pintaliitovaihe”, mielenkiintoinen ilmaisu mun elämästä. Oon tehnyt aika paljon töitä sen eteen, millaista elämää pystyn tällä hetkellä viettämään. Mulla on hyvä tällä hetkellä näin, mutta kyllä mä oon aina haaveillut lapsista. Ei ne ajatukset ole minnekään hävinneet, vaikka pintaliidolla vielä vedelläänkin, Sara on vastannut itkunauruhymiön kera.

Lue myös: Salakuvat lemmenlomalta! Sara Sieppi ja jalkapallorakas Pyry Soiri romanttisina Kreikassa


B-suunnitelma

B-suunnitelma

Eräs seuraaja on puolestaan tiedustellut Saralta tämän suunnitelma b:tä, jos Instagramia ei olisikaan tai sitä ei voisi käyttää. Sara on vastannut omaavansa säästöjä sen verran, ettei hänelle tulisi heti paniikkia kyseisessä tilanteessa. Lisäksi hän on vastannut haaveilevansa muun muassa omasta kahvilasta ja viinibaarista.


- Myös sisustussuunnittelijan tutkinto kiinnostelee. Pysytään nyt vielä hetki turvallisilla apajilla ja tehdään tätä, kun siihen on vielä mahdollisuus, Sara kirjoittaa esimerkiksi sydänsilmäemojilla höystettynä.

Lue myös: Salakuvat Martina Aitolehden kohubileistä Seiskassa – bikinikaunottaret herättivät huomiota Ibizalla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)