fbq
Kotimaa
21.07.2022 17:41
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
sara sieppi
Meneekö jo naurettavaksi? Alisa Sieppi juhli näyttävästi synttäreitään - Sara Sieppi riemuitsi somessa täysin toisesta syystä
Kotimaa
21.07.2022 17:41
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Entisen Miss Suomen Sara Siepin, 31, assistenttinakin työskennellyt pikkusisko Alisa Sieppi juhli eilen keskiviikkona (20.7.) näyttävästi oransseja 22-vuotisssyntymäpäiviään.

Lue myös: "Ollaan kuitenkin sisaruksia..." - Seiska tavoitti Alisa Siepin riitahuhujen tiimoilta

Alisa Sieppi juhlisti iloisesti omia syntymäpäiviään, jonka teemana oli hänen mukaansa oranssinvärinen drinkki Aperol Spritz. Alisa kertoi asiasta Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan, jossa hän lisäksi joi ja myös itse valmisti drinkkejä itsekin oranssiin, lyhyeen mekkoon pukeutuneena.

Lisäksi Alisa paljasti tänään sosiaalisessa mediassa olevansa iloinen eilisistä juhlista.

- Ai että miten eilinen hymyilyttää, Alisa kirjoitti neljän oranssin sydämen kanssa.

Lue myös: Iholla: Sara Sieppi ajautuu sisarensa kanssa sanasotaan, pikkusiskolta jäätävä kuitti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alisa Sieppi (@alisasieppi)

Teeman mukaisesti juhlapaikan terassi oli koristeltu oransseilla ilmapalloilla. Monet juhlavieraat onnittelivatkin Alisaa vuolaasti sosiaalisessa mediassa ja jakoivat myös itse juhlapäivityksiä paikalta. Juhlissa olivat muun muassa räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen, Sabina Särkkä sekä Sieppien veli Artturi. Sara ei kuitenkaan ole iloinnut somessa siskonsa syntymäpäivistä eikä toisataiseksi onnittelut synttärijulkaisun yhteydessä.

Saran viimeisimmissä päivityksistä hän kehuu siivousyrityksen palveluja sekä kuvaa ravintolassa syömäänsä lounasannosta. Lisäksi hän fiilistelee omia nimipäiviään, joita vietettiin tiistaina (19.7.).

- Pakastimessa odotti kuulemma mulle eilisen kunniaksi nimpparilahja Mun lemppari: Omar-mokkapala, Sara kirjoittaa kuvansa päälle ja lisää kahden sydämen kanssa "äiti".

Lue myös: Iholla: Sara Sieppi avautuu itkuisena rikkoutuneista väleistään Alisa-siskoonsa: "Tämä on vähän arka aihe"

"Kiitos äippä nimpparionnitteluista"

Lisäksi hän julkaisi 24 tuntia näkyvissään tarinoissa kuvan ökyherkkupöydästä, joka oli täynnä muun muassa kakkuja, piirakoita, keksejä, juustoja, hedelmiä, kukkia ja ilmapalloja.

- Meillä on perheessä siis juhlittu aina kaikkea ja kaikki pienetkin juhlapyhät on muistettu, joten siitä tämä oma pieni juhlainnostus saattaa johtua myös omalla kohdalla (nauruhymiö)

- Eli kiitos äippä nimpparionnitteluista, muut varmaan eksyi postiin, Sara kirjoittaa luksusherkkujen päälle.

Lue myös: Sara Siepin ja Alisa-siskon tulehtuneet välit puhuttavat taas - matkat kotiseudulle ihmetyttävät: "On kyl surullista"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Miksi näin?

Alisa-siskon lähes samanaikaisista synttäreistä hän ei maininnut mitään. Artturi-veli julkaisi juhlista yhteiskuvan Alisan kanssa, kuten teki myös Alisa julkaisten omalla tilillään yhteiskuvan veljensä kanssa.

Oliko Sara juhlissa paikalla, vai ovatko siskokset vain tarkoituksella rajanneet toisensa jatkuvasti pois omista sometileistään? Vai jatkuuko sisarusten välirikko edelleen?

Lue myös: Nyt puhuu Sara Siepin julkisuudessa harvoin nähty pikkuveli: Tällaisen miehen Sara tarvitsee!

Näin iloisesti kaksikko poseerasi vielä viime vuonna yhdessä:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alisa Sieppi (@alisasieppi)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »