fbq
Kotimaa
22.07.2022 06:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: All Over Press
Martina Aitolehti
Salakuvat Martina Aitolehden kohubileistä Seiskassa – bikinikaunottaret herättivät huomiota Ibizalla
Kotimaa
22.07.2022 06:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: All Over Press

Martina Aitolehti täytti lauantaina pyöreät 40 vuotta. Hyvinvointivalmentaja järjesti juhlien kunniaksi kunnon bileet.

Kohukaunotar ja hänen naisystävistään koostunut juhlaporukka suuntasi Espanjan Ibizalle, jossa kaunotarjoukko herätti huomiota. Vaikka Ibiza on suihkuseurapiirienkin suosima bilesaari ja värikkääseen meininkiin on totuttu, karnevaaliasuiset suomalaisjulkut onnistuivat päätymään paparazzien linsseihin.

Lue myös: Työnsi seteleitä rintoihin! Sabina Särkkä villiintyi Martina Aitolehden synttäreillä

Bilejengissä Ibizalla juhlivat muun muassa Diilistä tuttu neuvonantaja Noora Fagerström, tv-tuottaja Carita von Rutenhjelm, missi Sabina Särkkä, Miss Suomi Sara Sieppi, hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, somepersoona Jekku Berglund, pr-yrittäjä ja entinen Olvi-tyttö Jenni Ahola, dj ja tosi-tv-tähti Suvi Pitkänen sekä fitnesskisaaja ja radiojuontaja Mari Valosaari.

Seiskan ainutlaatuisista kuvista selviää, että yksi juhlapäivän kohokohdista oli veneristeily tyylikkäällä huvijahdilla.

Lue myös: Näin ökyt Martina Aitolehden syntymäpäivät todella olivat - kuvat

Ibizan satamaan tallusteleva kaunotarjoukko oli valinnut risteilyteemaksi intiaanipäähineet. Vielä satamassa kaunottaret pitivät sulat kasseissaan, mutta kumiveneellä jahdille siirtyessään he kaivoivat päähineet esiin.

Luonnollisesti Martinalla, juhlien sankarilla, oli suurin, musta sulkapäähine. Myös muut vieraat olivat koristautuneet sulkapäähineillä.

Martinan juhlateema herätti närää somessa, jossa pärähti käyntiin keskustelu kulttuurisesta omimisesta. Monet paheksuivat alkuperäisväestöltä omitusta päähinetyylistä tuli synttäriasusteita. Martina itse ei ole ottanut kantaa kohuun.

Martina saapui risteilyalukselle kokomustissa. Uimapuvun päälle hän oli vetäissyt läpinäkyvän takkimekon, joka teki asukokonaisuudesta puetumman.
Martina saapui risteilyalukselle kokomustissa. Uimapuvun päälle hän oli vetäissyt läpinäkyvän takkimekon, joka teki asukokonaisuudesta puetumman.

Lue myös: "Herrainvuonna 2022" - Martina Aitolehden ja kumppaneiden bailaus Ibizalla aiheutti pahennusta

Bikinikulkue keräsi katseita rantakadulla

Martinan ja ystävättärien marssi Ibizan satamassa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Kun Martina ja hänen ystäväporukkansa liikkuivat porottavan auringon alla, he eivät voineet välttyä ihailevilta katseilta. Naisten paikoin leveäksi muodostunut rivi oli kuin suoraan lastenlorusta: ”Ei väistetä, jos ei tunneta...”

Luonnollisesti kansainvälisessä Ibizan satamassa on nähty ennenkin kaunottaria, mutta kuuden missi- ja fitnesstaustaisen kaunottaren esiinmarssi oli jotain, mikä jäi monen verkkokalvoille pitkäksi aikaa.

Kadulla espanjalaispapa-razzin ikuistamissa kuvissa tallustelivat Sabina Särkkä, Sara Sieppi, Martina, Mari Valosaari, Jenni Ahola ja Suvi Pitkänen. He näyttivät kuin Charlien enkeleiltä – tai Martinan bile-enkeleiltä!

Katso kuvat kohubileistä perjantaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »