fbq
Kotimaa
28.06.2022 06:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto
Sara Sieppi ja Pyry Soiri
Salakuvat lemmenlomalta! Sara Sieppi ja jalkapallorakas Pyry Soiri romanttisina Kreikassa
Kotimaa
28.06.2022 06:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto

Somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi, 31, vietti touko-kesäkuun vaihteessa salaista lemmenlomaa Kreikan saaristossa jalkapalloilija Pyry Soirin, 27, kanssa. Kaunotar vahvisti toissa viikon torstaina Ilta-Sanomissa seurustelun mutta ei kertonut suhteesta sen enempää.

Ennen uutisointia Seiskan paparazzi oli yhyttänyt lempiväiset Kreikan trendikkäältä Mýkonoksen saarelta.

Lue myös: IS: Sara Sieppi seurustelee Huuhkajien Pyry Soirin kanssa - tällainen on Saran uusi kulta

Ruusuja sängyllä

Sara nautti Mýkonoksella syvänsinisen Välimeren tunnelmista Pyryn kanssa euroja säästelemättä. Luksustasoisen hotellihuoneen parvekkeella oli oma uima-allas, josta aukesi näkymä ulapalle. Yö uima-altaallisessa huoneessa maksaa vähintään 1 600 euroa.

Ex-missi juhli lomalla myös syntymäpäiviään. Hän poseerasi somekuvassaan kylpytakki yllään valtavan ruusukimpun kanssa parvekkeella. Saran ikuistamalle parisängylle oli myös ripoteltu romanttisesti ruusun terälehtiä.

Tää paikka on unelma, Sara hekumoi somessa drinkki- ja allaskuvissaan.

Somevaikuttaja nautiskeli romanttisesta luksuslomasta suomalais-namibialaisen ammattiurheilijan Pyry Soirin kanssa.
Somevaikuttaja nautiskeli romanttisesta luksuslomasta suomalais-namibialaisen ammattiurheilijan Pyry Soirin kanssa.

Lue myös: Ensimmäinen yhteiskuva! Sara Siepin ja Pyry Soirin lempi roihusi salalomalla

Hempeilyä lämmössä

Kykladien saariryhmään kuuluva Mýkonos tunnetaan kauniista rannoistaan sekä railakkaasta yöelämästään. Kreikan suosituimpiin kuuluva saari on hintatasoltaan yksi kalleimmista.

Lomaparatiisi tuli Sarallekin kauttaaltaan tutuksi, sillä Pyry ajelutti häntä vuokra-autolla pitkin mykistäviä maisemareittejä. Kaksikko ruokaili myös hienoissa rantaravintoloissa, ja illalla heidät ikuistettiin kävelemässä kauppakadulla. Sara tukeutui iltakävelyllä nätisti Pyryn tarjoamaan käteen.

Lomalaiset myös vaihtoivat kertaalleen hotellia toiseen luksustason majapaikkaan, jossa niin ikään oli hulppeat puitteet ja upeat merimaisemat.

Tuuli hulmutti Saran hellemekkoa pariskunnan käyskennellessä Mýkonoksen maisemissa.
Tuuli hulmutti Saran hellemekkoa pariskunnan käyskennellessä Mýkonoksen maisemissa.

Lue myös: Ökyilyä lemmenlomalla! Pyry Soiri ja Sara Sieppi nauttivat uskomattomasta hemmottelusta  – luksushuoneen hinta 1 600 euroa yöltä  

Juuret Afrikassa

Saran uusi rakas on 183-senttiseen urheilullinen maailmanmatkaaja.

Pyry Henri Hidipo Soiri on suomalais-namibialainen. Hänen äitinsä on tunnettu yhteiskuntatieteilijä Iina Soiri.

Pyryn namibialaisen isän antama kolmas nimi Hidipo tarkoittaa suomeksi ”en koskaan jätä sinua”. Nimessä on hitunen komiikkaa, sillä äiti kasvatti Suomessa syntyneen Pyryn yksin. Isä katosi maisemista, kun poika oli pieni.

Viisivuotiaana Pyry muutti äitinsä työn takia Mosambikiin. Hän kävi alakoulua Namibiassa, josta matka jatkui vuosiksi Tansaniaan.

Kesät Pyry vietti Suomessa. Lukion hän kävi Kouvolan Myllykoskella, josta äiti on kotoisin.

Mummoni asui silloin yksin, eikä hän ollut ihan maailman parhaassa kunnossa, joten muutimme hänen luokseen. Äitini oli usein töissä Helsingissä, joten pidin mummostani ja pikkuveljestäni huolta, Pyry kertoi maaliskuussa jalkapalloseuransa HJK:n kotisivuilla.

Pyry ei koe olevansa juureton, vaan hänellä on juuret monessa paikassa.

Kuulun moneen. Meitä oli jotain 60 eri kansallisuutta kansainvälisessä koulussa ja jokainen meistä muutti neljän-viiden vuoden välein. Olen saanut frendejä kaikista paikoista, missä olen elänyt, Pyry kertoi Pirkka-lehdelle.

Sara käveli Pyryn käsipuolessa illalla lomasaaren kauppakadulla. Kaksikon tyylit sointuivat hyvin yhteen, sillä kumpikin pukeutui valkoiseen.
Sara käveli Pyryn käsipuolessa illalla lomasaaren kauppakadulla. Kaksikon tyylit sointuivat hyvin yhteen, sillä kumpikin pukeutui valkoiseen.

Lue myös: Kiekkotähti, muusikko ja miljonääri – muistatko nämä Sara Siepin suhdesutinat?

Aito Huuhkaja

Lapsuudessaan Pyry pelasi palloa Moputon ja Dar-es-Salaamin suurkaupunkien asuinkaduilla. Pelikavereilla ei välttämättä ollut edes kenkiä.

Sittemmin poika pelasi tiensä Suomen mittakaavassa huipulle ja solmi ensimmäisen ammattilaissopimuksensa 17-vuotiaana.

Monien Veikkausliiga-otteluiden jälkeen Myllykosken Pallossa ja Vaasan Palloseurassakin pelannut Pyry muutti vuonna 2017 Valko-Venäjälle. Hänet kiinnitettiin pääsarjaa pelanneeseen Shakhtar Soligorskiin. Myös Itävallan Admira Wackerin sekä Tanskan Esbjergin pelipaidat ovat olleet Pyryn yllä.

Laitahyökkääjänä pelaava Pyry on myös Suomen maajoukkueessa. Hän liittyi HJK:n riveihin kaudeksi 2022.

Hän haaveilee paikasta Englannin valioliigassa Chelsean väreissä.

HJK:ssa pelaava Pyry Soiri on myös maajoukkue Huuhkajien riveissä.
HJK:ssa pelaava Pyry Soiri on myös maajoukkue Huuhkajien riveissä.

Lue myös: Sara Siepin ökyilyn taustat selvisivät: Tämän vuoksi Sara voi huoletta nauttia etelässä katkarapuja – veret seisauttava rahasampo

Perhe kaukana

Pyry on kertonut asuvansa yksin Helsingin kantakaupungissa.

Hän kuvailee itseluottamustaan hyväksi ja kertoo olevansa positiivinen sekä sosiaalinen ihminen. Luonteeltaan hän sijoittuu introvertin ja ekstrovertin välimaastoon.

Supermissin uusi kulta Pyry elää ammattiurheilijan kurinalaista elämää.
Supermissin uusi kulta Pyry elää ammattiurheilijan kurinalaista elämää.

Pelipäivinä Pyry kuuntelee kanadalaisen Draken musiikkia. Palloilijan lempi-tv-sarjoja ovat The Wire, Sopranos, Entourage ja Game of Thrones.

Vapaa-ajalla ystävät ja oma aika ovat tärkeitä. Pyryllä on hyvät välit Etelä-Afrikassa asuviin äitiinsä ja veljeensä.

Hengailen kavereideni kanssa, tykkään ottaa iisisti ja käydä kahvilla. Viihdyn hyvin myös yksin kotona. Käytän paljon aikaa yhteydenpitoon perheeni kanssa, koska he asuvat kaukana, Pyry totesi HJK:n haastattelussa.