fbq
Kotimaa
30.01.2022 13:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Hannu pikkarainen
Ero Martina Aitolehdestä painaa Hannu Pikkaraisen mieltä: "Oot ohimenevä ja nykyisistä myrskyistä se kevyin"
Kotimaa
30.01.2022 13:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska kertoi aikaisemmin tässä kuussa Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen erosta. Parin on-off-suhde kesti alle vuoden.

Martina ei kommentoinut eroa Seiskalle. Tuoreimmassa Me Naiset -lehdessä hän kuitenkin vahvisti parisuhteensa päättyneen.

Hannu on viime päivinä julkaissut useita kryptisiä somejulkaisuja, joissa hän on purkanut tuntojaan.

Lue myös "Hän on aivan rikki" - Sisäpiirilähde paljastaa: Martina päätti erosta! Hannu kerää nyt rohkeutta kertoakseen oman versionsa suhteesta

Ex-kiekkoilija päätti vielä toistamiseen avata sanaisen arkkunsa Instagram-tilillään. Hän julkaisi eilen lauantaina mystisen päivityksen liittyen Valtteri-myrskyyn, ja totesi sen olevan "kevyin hänen nykyisistä myrskyistään".

Tervetuloa Valtteri. Et tunnu juuri miltään! Oot kuten muutkin niistä, ohimenevä, ja nykyisistä myrskyistä se kevyin. Sä lähinnä parannat mun oloa. Kiitos, ex-kiekkoilija kirjoitti.

Lue myös: Sinkkumarkkinoille palannut Martina Aitolehti esittelee kurvejaan vartalonmyötäisessä mekossa: "Me pidetään tyttöjen kanssa pizzabileet"

Arkistovideo: Hannu laulaa karaokea Walliksessa

Uusi avautuminen

Tänään sunnuntaina Hannu kertoi voivansa hyvin. Hän mainitsi saaneensa paljon viestejä seuraajiltaan, ja totesi olevansa kiitollinen niistä kaikista.

Tänään on selkeesti mieli jo kirkkaampi. Sain nukuttua yön tehokkaasti ja ei toi luminen maisemakaan haitaks oo. Kiitos myös aivan sairaan isolle määrälle ihmisiä, jotka ootte laittaneet mulle viime aikoina viestejä. Ne viestit merkkaa mulle todella paljon, vaikka en kaikkiin oikeen millään ehdi vastailla.

Lue myös: Martina Aitolehti vahvisti eron Hannu Pikkaraisesta Me Naisille: ”Jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop”

Mies paljasti päivitykessään päivän suunnitelmansa. Hannu mainitsi nauttineensa kupin kahvia ja lähtevänsä ulos haukkaamaan happea. Myös Martina on tänään somessa kertonut suuntaneensa aamukahvin jälkeen heti ulkoilemaan koiransa kanssa.

Aamukaffet on nautittu ja nyt lähden ulkoilemaan, koska se jos joku tuo pääkopalle voimaa ja valoa! Myöhemmin kokkailen vielä simppeliä kasvisruokaa, josta tuun laittamaan teille näytille pienen reelsin. Halukkaat voi inspiroitua esim. ens viikon kokkailuja ajatellen.

Ex-kiekkoilija toivotti myös hyvää sunnuntaita seuraajilleen.

Lue myös: Yllättävä somepurkaus! Martina Aitolehden ex-rakas Hannu tilittää: "Ilme kertoo kaiken"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »