fbq
Kotimaa
27.01.2022 10:28
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Panu Hörkkö, Instagram
hannu pikkarainen ja Martina Aitolehti
Yllättävä somepurkaus! Martina Aitolehden ex-rakas Hannu tilittää: "Ilme kertoo kaiken"
Kotimaa
27.01.2022 10:28
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Panu Hörkkö, Instagram

Seiska uutisoi aikaisemmin tässä kuussa Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen on-off-suhteen päättyneen. Seiskalle kerrottiin, että kaksikon välit alkoivat viiletä jo ennen joulua.

Lue myös: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen: Ero!

Seiska uutisoi elokuussa, että Hannu on saanut raiskaussyytteen, ja sisäpiiritietojen mukaan Hannun lähestyvä oikeudenkäynti alkoi ahdistaa Martinaa.

– He ajautuivat erilleen jo silloin, kun asia tuli ilmi Martinalle. Hannu ja Martina saivat kuitenkin riitansa sovittua, ja aluksi Martina tukikin miestään. Nyt hän kuitenkin on etääntynyt ex-rakkaastaan, Seiskalle kerrottiin tuolloin.

Martina ei kommentoinut eroa Seiskalle. Tuoreimmassa Me Naiset -lehdessä Martina kuitenkin vahvistaa alle vuoden kestäneen parisuhteensa päättyneen.

– Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus, ja vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Martina kertoi lehdelle.

Lue myös: Martina Aitolehti vahvisti eron Hannu Pikkaraisesta Me Naisille

Jatkossa Martina aikoo kuunnella tuntemuksiaan tarkemmin.

– Omille tuntemuksilleen pitää olla uskollinen. Ajattelen, että jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop. En tarvitse suhdetta vain, koska olisi inhottavaa olla yksin.

Rakkaudentunnustus koiralle

Hannu ei ole aiemmin kommentoinut eroa julkisuuteen. Keskiviikkona (26.1.) hän julkaisi kuitenkin kryptisen somepäivityksen, jossa hän hekumoi rakkauttaan Martinan koiranpentuun. Martinan rottweiler Nala sai Rambo-pennun kaksi kuukautta sitten.

Lue myös: Söpöysvaroitus! Martina Aitolehden on-off -rakas Hannu kertoo iloisia perheuutisia: Tässä on pikku-Rambo

Hannu julkaisi Instagramin videotarinassaan kuvan Rambo-pennusta ja sen päälle lisätyistä tekstikentistä.

- Rambo sä oot aivan täydellinen oppipoika, kuvan päällä lukee sydänemojin kera.

- Rambo jr lähetti mulle kuvan ja kysymyksen, että mitäs hel..vettiä siellä nyt taas tapahtuu. Ilme kertoo kaiken, Hannu kirjoittaa.

Hannu kommentoi Rambolle eroaan erikoisin sanankääntein.

- Mä en osaa nyt vastata tai vaikka osaisinkin niin jätän nyt tän tähän toistaseksi ja avaan todellisen tietopankkini jossain kohtaa. Koitan olla se FIKSU TÄSSÄKIN ja miettiä mikä suhteessa on tärkeintä. Voittaako raha, status, materia yms. Sen kaikista suurimman eli rakkauden? Onneks mä nään sut Rambo jr pian. Oot mun henkireikä vol2, Hannu kirjoittaa sydänemojin kera.

Hannu julkaisi tarinoissaan myös tämän yhteiskuvan Rambon kanssa.

Saatetekstissä luki:

- Nähtiin 2kk sitte ekaa kertaa kun Rambo oli just syntynyt. Kummallakin Rambolla silmät kiinni.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »