fbq
Kotimaa
28.01.2022 10:43
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Hannu Pikkarainen ja Martina Aitolehti
"Hän on aivan rikki" - Sisäpiirilähde paljastaa: Martina päätti erosta! Hannu kerää nyt rohkeutta kertoakseen oman versionsa suhteesta
Kotimaa
28.01.2022 10:43
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 39, vahvisti äskettäin Me Naiset -lehden haastattelussa eronneensa ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisesta, 38.

Ero ei tullut Seiskan lukijoille yllätyksenä, sillä Seiska uutisoi ex-pariskunnan suhteen päättymisestä jo aiemmin.

Lue lisää: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen: Ero!

Martina tai Hannu eivät ole kommentoineet eroon johtaneita syitä tai eroa tarkemmin, vaikka Seiska on tavoitellut heitä asiassa. Kaunotar kuitenkin varmisti eron haastattelulla, ja myös Hannu avasi sanaisen arkkunsa somessa.

Seiskalle on kantautunut ex-rakastavaisten lähipiiristä tarkempaa tietoa.

– Hannu on asiasta aivan rikki. Hän on todella ihmeissään erosta ja Martinan käyttäytymisestä. Hän olisi halunnut jatkaa Martinan kanssa.

– Nyt Hannu kerää rohkeutta kertoa asioista omalta osaltaan, tai niin hän on ainakin tuonut esiin, Seiskalle kerrotaan.

 

Lisää someavautumisia myös jatkossa

Hannu jakoi avoimella Instagram-tilillään toissa päivänä (26.1.) tarinan, jossa oli kuva Rambo-pennusta ja teksti lisänä. Tarinassa hän kertoi Rambon kyselleen: ”Mitä siellä tapahtuu?” Vastauksessaan Hannu toi esiin hyvin vahvasti mietteitään.

Mä en osaa nyt vastata tai vaikka osaisinkin niin jätän nyt tän tähän toistaiseksi ja avaan todellisen tietopankkini jossain kohtaa. Koitan olla se FIKSU TÄSSÄKIN ja miettiä mikä suhteessa on tärkeintä. Voittaako raha, status, materia yms. Sen kaikista suurimman eli rakkauden? Hannu sanaili viestissä.

Video on sittemmin poistettu palvelusta.

Toisen Instagram-päivityksen Hannu teki eilen (27.1.). Salilla otetun kuvan yhteydessä pettyneen oloinen urheilullinen komistus kirjoittaa tuntemuksistaan ja ajatuksistaan.

Ikävä on kovin luonnollinen tunne, silloin kun sun elämästä viedään yhtäkkiä pois asioita, mitä toivoisit siinä olevan ja mitä rakastat, paljon, Hannu avautuu puhellen selvästi ex-rakkaastaan.

Lue myös: Shokkiero! Martina Aitolehti hylkäsi Hannun – oliko lätkärakkaan raiskaussyyte liikaa?

 

Käräjät ensi kuussa

Seiskalle kantautuneiden tietojen mukaan yhtenä eron syynä olisi aiemmin laajasti uutisoidut, ensi kuussa pidettävät Hannun raiskauskäräjät. Seiska paljasti  elokuussa ex-lätkäpelaajan saaneen raiskaussyytteen.

Ex-rakastavaiset erosivatkin jo tuolloin syksyllä hetkeksi, mutta saivat asiat sovittua. Hetken näyttikin, että Martina seisoisi miehen rinnalla käräjätaistossa. Tosin kuitenkin kävi.

Lue myös: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »