fbq
Kotimaa
27.04.2022 16:35
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Aarni Mikkola
Aarni Mikkola katosi eläinrääkkäyskohun jälkeen julkisuudesta - näin kävi hänen ulosottoveloilleen
Kotimaa
27.04.2022 16:35
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska kertoi tammikuussa, että drag-artisti ja meikkitaiteilija Aarni Mikkolalla, 29, on suuria taloudellisia huolia. 

Tammikuussa Aarnilla oli yli 30 000 euroa ulosotossa. Omiaan hakevat esimerkiksi kuntosaliyritys, Kela sekä useat terveydenhuoltoon ja hammashoitoon liittyvät yhtiöt.

Aarni kertoi tuolloin Seiskalle olevansa harmissaan veloistaan. Hän mainitsi myös huolehtivansa nykypäivänä taloudestaan paremmin.

– Olen jo vuosien ajan maksanut velkojani takaisin ja laatinut maksusuunnitelmia. Jokaisesta palkastani osa menee suoraan ulosottolaskuihin, Aarni sanoi.

Lue myös: Eläinrääkkäyskohu paisuu? Aarni Mikkolan nimi katosi managerifirman sivustolta

Seiskan jatkoselvityksen mukaan Aarni on sanansa mittainen mies. Huhtikuun 27. päivänä tilattu ulosottorekisteri nimittäin paljastaa summan pienentyneen.

Vaikka rekisteri on vielä seitsemänsivuinen, on siinä nyt neljä merkintää vähemmän. Kokonaissumma on tällä hetkellä 29 949,63 euroa.

Aarni Mikkola
Aarni Mikkola voitti vuonna 2020 Suomen suurimman pudottajan hurjalla 27 kilon painonpudotuksellaan. 

Hylkäsi lemmikkinsä

Seiska kertoi Aarnin eläinsuojelurikostuomiosta tammikuussa. Selviytyjissäkin kilpaillut drag-artisti oli törkeästä huolimattomuudesta jättänyt Bella-kissansa vaille tarpeellista hoitoa ja ravintoa. Hän oli jättänyt eläimen yksin kerrostaloasuntoon ilman ruokaa tai juomaa. 

Lue lisää: Selviytyjät-tähti Aarni Mikkola hylkäsi kissansa törkykämppään - rikos paljastui, kun lemmikki yritti paeta postiluukusta

Lisäksi selvisi, että Aarni oli tämän jälkeen ottanut itselleen myös koiran. Koirakin jouduttiin ottamaan huostaan, sillä drag-taiteilija oli laiminlyönyt senkin hoitoa. Hän on myös vuonna 2019 syyllistynyt petokseen. 

Potkut managerifirmasta?

Aarni on pitänyt matalaa profiilia kohun jälkeen. Aarni on ollut manageritoimisto Managemen asiakas, mutta Seiskan selvityksen mukaan hänen nimensä on poistunut yrityksen verkkosivuilta. Vielä viime vuoden toukokuussa julkaistussa tiedotteessa Aarni mainitaan.

Lue myös: Nyt puhuu Selviytyjät-Aarni Mikkolalta koiran pois ottanut kasvattaja: "Urani kauhein tilanne" - karmivat kuvat julki

Yrityksen toimitusjohtaja Carla Ahonius ei halunnut ottaa kantaa asiaan. Seiska ei myöskään tavoittanut Aarnia kommentoimaan asiaa.