fbqKuvat: nuori tamperelaismissi kiskoo pikkupikkareitaan ylös ja poseeraa henkäyksen ohuissa pitsiliiveissä – myöntää Seiskalle radikaalin muutoksen parisuhdetilanteessa! | Seiska
Vain Seiskassa!
Sari Perälä.

Kuvat: nuori tamperelaismissi kiskoo pikkupikkareitaan ylös ja poseeraa henkäyksen ohuissa pitsiliiveissä – myöntää Seiskalle radikaalin muutoksen parisuhdetilanteessa!

Hotnow | 25.12.2019 21:34

Seiskan viime viikon uutisointi tamperelaiskaunotar Sari Perälästä käytännössä räjäytti internetin. Kuluneen vuoden Miss Suomi -kilpailussa semifinaalivaiheeseen edennyt pirkanmaalaisblondi julkaisi itsestään Instagramissa hiljattain historiallisen rohkean kuvan.

Lue myös: Historiallisen rohkea pakarakuva! Onko Sari, 24, sittenkin seksikkäin missi? Tämä käsittämätön tamperelaiskaunotar ei kelvannut Miss Suomi -finaaliin!

Kyseisessä otoksessa Sari, 24, poseeraa rohkeasti, silti sangen aistikkaasti pakaransa paljastavissa pitsipöksyissä. Ammattikuvaaja Nadi Hammoudan kameran linssi on taltioinut taidokkaasti ikänsä urheilleen tamperelaisen vartalon kaaret.

Kyseinen kuva ohessa. Juttu jatkuu upotuksen jälkeen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

be honest. shot by @nadihammouda

A post shared by S A R I P E R Ä L Ä (@peralasari) on

Luottamussuhde kuvaajaan

Nyt Seiska on saanut haltuunsa lisää kuvamateriaalia samaisesta kuvaussessiosta. Kyseessä on mustavalkoista valokuvataidetta maustettuna myös yhdellä värikuvalla. 24-vuotias Sari kertoo Seiskalle matkustaneensa joulukuussa varta vasten Tampereelta Helsinkiin kuvattavaksi.

– Halusin työskennellä nimenomaan Nadin kanssa, koska luotan häneen täysin. Hänellä on kyky saada kuvattavansa rentoutuneeksi, ja hän myös tiesi tarkalleen, minkälaista matskua oli haussa. Ei tarvinnut jännittää, Sari kiittelee.

Lue myös: Häikäisevä kaunotar! Tuleeko tamperelaisesta Sarista, 24, uusi Miss Suomi? Kertoo nyt raskaasta menetyksestään: ”Olin isin tyttö, hän on aina sydämessäni”

Silti hänellä oli kuvauksissa mukanaan henkinen tuki, nimittäin tuore Miss Suomi Anni Harjunpää. Vaikka molemmat ovat asuneet Tampereella, kaksikko ystävystyi vasta missikuvioiden kautta. 

– Anni oli loistava assistentti! Hän tsemppasi ja piti yllä hyvää meininkiä kuvauksissa.

Sari kehuu ammattikuvaaja Nadi Hammoudan luomaa kuvausilmapiiriä rennoksi ja hauskaksi.
Sari kehuu ammattikuvaaja Nadi Hammoudan luomaa kuvausilmapiiriä rennoksi ja jopa hauskaksi.

Pikkareista kiinni ja spontaani nauru

Vaikka sporttisen kireät pakarat paljastava pyllyposeeraus on saanut eniten huomiota osakseen, Sari itse sanoo pitävänsä vielä enemmän eräästä toisesta saman setin kuvasta.

Kyseisessä otoksessa hän kiskoo pitsisiä pikkupöksyjään ylöspäin samalla, kun muotifarkut ovat valahtamispisteessä. Aistikasta tunnelmaa ryydittää spontaanin oloinen nauru, jonka kuvaaja on onnistunut taltioimaan muistikortilleen.

– Se onkin aivan spontaani tilanne! Muistan, miten Anni sai minut kuvanottohetkellä nauramaan ja sitten Nadi ikuisti sen kaiken. Siitä kuvasta on kyllä ihan parhaat muistot.

Lue myös: Mykistävät muodot! Savonlinnalaisella Pashalla, 20, on yli puoli miljoonaa Instagram-seuraajaa: luomukaunotar ei itse ole tyytyväinen vartaloonsa - video!

Tämä on Sarin lempikuva Nadi Hammoudan ikuistamasta kuvasetistä.
Tämä on Sarin lempikuva Nadi Hammoudan ikuistamasta kuvasetistä.

Vapautui sinkkumarkkinoille

Jos joku olisi sanonut Sarille vuosi sitten, että hän poseeraisi nyt näinkin sensuelleissa kuvissa, nuori tamperelaiskaunotar olisi tuskin uskonut sanaakaan. Missikisoihin osallistuminen ja semifinaalivaiheeseen pääsy kuitenkin avasi neiti Perälän silmiä.

– Sain kokemusta kuvattavana olemisesta ja koin sen tavallaan voimaannuttavaksi. Päätin jo hyvissä ajoin viime kesänä, että tekisin jossain vaiheessa tällaiset kuvaukset Nadin kanssa. Nyt olen tyytyväinen, että ne menivät näinkin hyvin.

Lue myös: Muodokas Miss Helsinki palasi julkisuuteen! Huikea kaula-aukko lähes napaan asti, täräytti ravintolassa heti uutiset tiskiin: Lopetti päivätyöt, iski insinöörin!

Seiskan tietoon on myös kantautunut, että hävyttömän hot Sari olisi hiljattain vapautunut sinkkumarkkinoille. Tamperelainen hieman kiusaantuu asian ottamisesta esille, muttei myöskään lähde kieltämään lähteidemme todenperäisyyttä.

– No joo… Kyllähän se pitää paikkansa, mutten kommentoi sitä sen enempää, hän kuittaa kohteliaasti.

Kouvolalaiskuvaaja Nadi Hammouda ikuisti Sarin aistikkaisiin kuviin.
Kouvolalaiskuvaaja Nadi Hammouda ikuisti tamperelaisen Sarin aistikkaisiin kuviin Helsingissä.
Hammoudan ikuistamassa kuvasetissä on Sarista myös muutama värivalokuva.
Hammoudan ikuistamassa kuvasetissä on Sarista myös muutama värivalokuva.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Sari Perälän kotialbumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!