Uutiset
Vain Seiskassa!

Muodokas Miss Helsinki palasi julkisuuteen! Huikea kaula-aukko lähes napaan asti, täräytti ravintolassa heti uutiset tiskiin: Lopetti päivätyöt, iski insinöörin!

10.12.2019 21:32

Tyrmäävä tummaverikkö Sephora Lindsay kruunattiin alkuvuodesta 2017 uudeksi Miss Helsingiksi. Voiton tuoma ilo vaihtui kuitenkin pian suruun, kun kongolaistaustaista kaunotarta alettiin armotta kiusata sosiaalisessa mediassa.

Luonteeltaan luja Sephora ei kuitenkaan aristellut, vaan avasi oman sanaisen arkkunsa ja tykitti täyslaidallisen kiusaajilleen. Myöhemmin hän myös kritisoi Miss Helsinki -organisaatiota kiusaamisesta sekä syrjinnästä.

Sen jälkeen pahimmat laineet laantuivat, ja kuin huomaamatta Sephorakin katosi julkisuudesta. Toisin kuin monet muut missikaunottaret, aikoinaan runsaasti palstatilaa ryövänneestä Miss Helsingistä ei enää yhtäkkiä kuulunutkaan juuri mitään.

Lopetti päivätyöt

Hiljaiselo julkisuudessa päättyi eilen maanantaina (9.12.), kun Sephora, 22, asteli salamavalojen räiskeeseen Helsingin Kampissa. Hän edusti rohkeassa, lähes napaan asti uurretussa bodyssa Albertinkadun Rivoli, Rivoletto & Rivo -ravintoloiden avajaisissa.

– Oli ehkä ihan hyväkin juttu olla poissa julkisuudesta. Olen voinut tutkiskella itseäni ja tutustua itseeni paremmin, hän kertoi Seiskalle ja jysäytti sitten uutispommin:

– Elämä hymyilee tällä hetkellä, sillä lopetin kuukausi sitten kaikki päivätyöni. Päätin vain lopettaa kaiken, kun olin jälleen kerran polttaa itseni loppuun, kiinteistöalalla työskennellyt kaunotar paljasti.

Lue myös: Huh! Miss Helsinki Sephora Lindsay tyrmää yläosattomissa – inspiraatio Naomi Campbellilta! Katso huikea alastonkuva!

Päivätyönsä lopettanut Sephora kertoi tästedes seuraavansa ”omaa juttuaan.”  – Tähän asti olen kuunnellut liikaa muita ja miettinyt, mitä toiset minusta ajattelevat.
Päivätyönsä lopettanut Sephora kertoi tästedes seuraavansa ”omaa juttuaan.”  – Tähän asti olen ehkä kuunnellut liikaa muita ja miettinyt, mitä toiset minusta ajattelevat.

Iski insinöörin

Sephoralla on nyt muutenkin syytä hymyyn, sillä kaunotar on löytänyt rinnalleen uuden onnen. Keväällä 2018 hänen uutisoitiin eronneen kaikessa hiljaisuudessa ruotsalaisesta rakkaastaan Gideon Tshibangusta.

– Nyt minulla on uusi mies. Ja ensimmäistä kertaa ihan oikea mies, jos näin voi sanoa.

Lue myös: Oho, Miss Helsinki erosi ruotsalaisesta rakkaastaan! "Nyt nautin sinkkuelämästä!"

– Tapasimme mieheni kanssa jo viime vuonna yhteisen ystävän kautta, mutta vasta keväällä tutustuimme toisiimme paremmin. Siitä se sitten lähti, ja nyt olen onnellinen.

Sephora naurahti luonnehtiessaan, kuinka on ”kerrankin ihanaa seurustella jonkun itseään fiksumman kanssa.”

– Todellakin. Mieheni on nimittäin insinööri ja vähän vanhempi kuin minä. Häneltä löytyy eri lailla elämänkokemusta ja hän on myös aivan eri piireistä kuin minä, mikä on uskoakseni vain hyvä juttu.

Julkisuuteen palannut Sephora, 22, nautiskeli ravintolakompleksin antimista yhdessä ystävänsä Minni Chanteen, 18, kanssa. – Nyt vain nautimme hyvästä ruoasta ja drinkeistä!
Julkisuuteen palannut Sephora, 22, nautiskeli ravintolakompleksin antimista yhdessä ystävänsä Minni Chanteen, 18, kanssa. – Nyt vain nautimme hyvästä ruoasta ja drinkeistä!


 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!