fbqHistoriallisen rohkea pakarakuva! Onko Sari, 24, sittenkin seksikkäin missi? Tämä käsittämätön tamperelaiskaunotar ei kelvannut Miss Suomi -finaaliin! | Seiska
Katso kuva!
Sari Perälä.

Historiallisen rohkea pakarakuva! Onko Sari, 24, sittenkin seksikkäin missi? Tämä käsittämätön tamperelaiskaunotar ei kelvannut Miss Suomi -finaaliin!

Hotnow | 19.12.2019 20:35

Vantaan Villa Grandessa esiteltiin 22. toukokuuta parikymmentä näyttävää missikandidaattia. Kaikki semifinalistit olivat niin tasokkaita, että olisi vaadittu suoranaisia meedion kykyjä ennustamaan, ketkä heistä kelpaisivat Miss Suomi -finaaliin.

Jo etukäteen oli tiedossa, ettei kruunusta taistelisi lopulta kuin 10 finalistia. Silti monen kulmakarvat kohoilivat hämmästyksestä, kun Sari Perälän nimeä ei myöhemmin mainittukaan finalistien joukossa.

Lue myös: Häikäisevä kaunotar! Tuleeko tamperelaisesta Sarista, 24, uusi Miss Suomi? Kertoo nyt raskaasta menetyksestään: ”Olin isin tyttö, hän on aina sydämessäni”

Se oli jonkinasteinen yllätys, sillä ikänsä kilpacheerleadingia harrastanut tamperelainen erottui joukosta edukseen sporttisuudellaan. Pitkän ja kuuman kesän jälkeen hän palasi hetkellisesti parrasvaloihin kunnioittamalla syyskuista Miss Suomi-finaalia läsnäolollaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday was amazing ✨ @misssuomiofficial

A post shared by S A R I P E R Ä L Ä (@peralasari) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I P E R Ä L Ä (@peralasari) on

Historiallisen rohkea kuva

Jos seksikkyydestä puhutaan, Sarin suhteen sytytyslanka on palanut koko ajan kaikessa hiljaisuudessa. 24-vuotias pirkanmaalaisblondi on julkaissut Instagramissa tasaiseen tahtiin näyttävää mutta varsin maltillista kuvamateriaalia kuulumisistaan.

Tänään torstaina (19.12.) kuitenkin jysähti kunnolla. Sari julkaisi illalla Instassa kuvia, joissa poseeraa aistikkaasti ammattikuvaaja Nadi Hammoudan linssille. Kyseessä on historiallisen rohkeaa kuvamateriaalia, sillä kaunotar poseeraa osin selin kameraan, lihaksikkaat pakarat paljastavissa pitsipöksyissä.

– Hah, totta! En ole ikinä ennen poseerannut tuolla tavalla kameralle. Että sikäli tässä kyllä tehtiin historiaa, hyväntuulinen Sari kuittaa Seiskalle.

Onko tässä sittenkin se kaikista seksikkäin tämän vuoden missi? Katso ja päättele itse!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

be honest. shot by @nadihammouda

A post shared by S A R I P E R Ä L Ä (@peralasari) on

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld & Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!