Uutiset
Katso videot!

Häikäisevä kaunotar! Tuleeko tamperelaisesta Sarista, 24, uusi Miss Suomi? Kertoo nyt raskaasta menetyksestään: ”Olin isin tyttö, hän on aina sydämessäni”

23.05.2019 15:30

Vantaan Villa Granden kiiltävälle parketille marssitettiin tiistaina 21.5 valtavasti naiskauneutta. Miss Suomi -kilpailun semifinaaliin yltäneet 21 kaunotarta kisaavat kaikki valtakunnan kauneimman tittelistä.

Lue myös: Tässä ovat Miss Suomi -semifinalistit: näyttelijäkaunotar, Miss Helsinki -finalisti, UFC-tähden rakas ja Talent-finalisti - katso kuvat ja esittelyt!

Yksi heistä on tamperelainen Sari Perälä. 24-vuotias vaaleaverikkö paljastaa heti kättelyssä olevansa Ilveksen mimmejä, sillä on toiminut aiemmin kyseisen liigajoukkueen cheerleaderina.

Pian puheenaihe kääntyy huomattavasti vakavampaan aiheeseen. Kävi missikisoissa sitten miten tahansa, Sari kertoo omistavansa kisakokemuksensa eräälle erityiselle.

- Isäni kuoli, kun olin vasta 10-vuotias. Olin isän tyttö, joten hän on aina sydämessäni.

Lue myös: Miss Suomi -semifinalisti Katariina, 24, sairastui nuorena anoreksiaan – ei puhu painostaan: ”Voin sanoa, että olen ollut todella pieni”

Sari on tatuoinut isänsä syntymäajan roomalaisin kaunokirjaimin sydämensä kohdalle
Sari on tatuoinut kuolleen isänsä syntymäajan roomalaisin kaunokirjaimin sydämensä kohdalle.

 

Sarin isä on kirjaimellisesti tyttärensä sydämen kohdalla. Sari on näet tatuoinut isänsä syntymäajan roomalaisin kaunokirjaimin sydämensä kohdalle.

- Tuntuu, että hän on aina huolehtimassa, ettei mitään pahaa tapahdu.

Lue myös: Miss Suomi -semifinalisti sairastui masennukseen – pitkä kamppailu mielenterveysongelmien kanssa: Syön lääkkeitä edelleen!

Sari kertoo myös tekevänsä toisinaan myös ristinmerkin isänsä muistoksi.

- Aina, kun tulee epätoivon hetki. Tai vaikka silloin, kun olen lähdössä lennolle. Että tietää, että joku on kuitenkin aina siellä.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eva-Liisa Örupold, Sari Perälän kotialbumi
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!