fbqJösses! Suomalainen Nude Yoga Girl -kaunotar Vilma Peltonen julkaisee nyt verkossa K18-materiaalia - tienaa rohkeilla alastonkuvilla hurjia summia! | Seiska
Hotnow
09.07.2020 17:17
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram
Nude Yoga Girl Vilma Peltonen
Jösses! Suomalainen Nude Yoga Girl -kaunotar Vilma Peltonen julkaisee nyt verkossa K18-materiaalia - tienaa rohkeilla alastonkuvilla hurjia summia!
Hotnow
09.07.2020 17:17
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram

Vuonna 2015 perustettu Nude Yoga Girl -tili on noussut erittäin suosituksi Instagramissa viidessä vuodessa. 

Tilin kuvissa anonyyminä pysyttelevä hoikka, vaaleahiuksinen nainen poseeraa kameralle mitä mielikuvituksellisimmissa jooga-asennoissa - ja kokonaan ilman vaatteita. Nude Yoga Girl -tili on kannustanut alusta lähtien seuraajiaan kehopositiivisuuteen, terveisiin elämäntapoihin ja siihen ajatukseen, että kaikki ihmiset ovat kauniita.

Tilillä on jo yli 1,2 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Lue myös: Tämä alastonjoogaaja taipuu mihin vain - K-18!

Palkittu bloggaaja

Vuonna 2018 Seiska paljasti, että tilin takana on suomalainen nainen. Nude Yoga Girl on suomalainen bloggaajakaunotar Vilma Peltonen, 30, joka tunnetaan blogipiireissä nimellä Vilma P.

Vilma on menestynyt terveysblogillaan erittäin hyvin, saavuttanut sillä laajan yleisön ja hänet on myös palkittu pariinkin otteeseen blogigaaloissa - muun muassa Suomen parhaana hyvinvointi- ja terveysblogina 2015 ja 2016.

Lue lisää: Jymypaljastus: Instagramin supersuositun Nude Yoga Girl -nakutilin takana on tunnettu suomalaiskaunotar - alastonkuvien ottaja on ex-jalkapallotähti!

Nude Yoga Girl -tilin pitämistä Vilma ei kuitenkaan ole blogissaan koskaan maininnut ja Seiskan tietojen mukaan kaunotar on halunnut pitää asian visusti poissa julkisuudesta. Ennen Seiskan uutista asiasta tiesi vain kaunottaren lähipiiri ja ystävät, jotka ovat kannustaneet ja auttaneet Vilmaa Nude Yoga Girl -tilin kehittämisessä ja ideoinnissa.

Miesystävä kuvaa

Mielenkiintoinen yksityiskohta Nude Yoga Girl -tilin taustalla on sekin, että suuren osan taidokkaista valokuvista on ottanut Vilman miesystävä, kaksi vuotta sitten jalkapallouransa päättänyt Lauri Dalla Valle. Aikanaan muun muassa Liverpooliin ja Fulhamin palkkalistoilla pelannut Dalla Valle, 28, ilmoitti uransa päätöksestä kesän 2018 alussa ja Karjalaisen haastattelussa hän ilmoitti keskittyvänsä jatkossa työhönsä omassa valokuvaus- ja konsulttiyrityksessä.

Vilma kertoi äskettäin sekä henkilökohtaisella Instagram-tilillään että Nude Yoga Girlin nimissä, että hän on seurustellut Laurin kanssa jo kuusi vuotta. Pariskunta asuu tällä hetkellä Italiassa, missä Laurilla on sukua isänsä puolelta.

- Kiitos Lauri kaikesta, oon maailman onnekkain kun mulla sut! Vilma kirjoitti kesäkuussa.

Lue lisää: Alastonjooga parantaa seksielämää! Katso video!

- Olemme olleet yhdessä nyt 6 vuotta! Aloitin Nude Yoga Girlin vuoden yhdessäolon jälkeen. En voinut edes unelmoida, että löytäisin jonkun, jonka kanssa olemme yhdessä niin hyvä tiimi, elämässä, työssä, kaikessa! Vilma kirjoitti Nude Yoga Girl -profiiliinsa samaisena päivänä ja julkaisi kuvan, jossa Lauri kuvaa Vilmaa asunnossa.

Tienaa nyt myös K18-sisällöllä

Nude Yoga Girlin suosion kasvaessa Vilma ja Lauri ovat keksineet uuden keinon tienata rahaa yleisöään kasvattavalla sometilillä.

Hiljattain Nude Yoga Girlin Instagram-tilillä nimittäin ilmoitettiin, että hän on perustanut oman profiilin maksulliselle, erityisesti K18-kuvasisällölle tarkoitetulle Patreon-sivustolle. Nude Yoga Girl julkaisee Patreon-profiilissaan sensuroimattomia alastonkuvia ja palvelun tilaajat saavat ne nähdäkseen.

Lue lisää: Näin tienaa suomalainen Nude Yoga Girl -kaunotar! Alasti joogaavalla Vilma Peltosella, 28, lähes miljoona seuraajaa - samaa ei voi sanoa tuloista!

Nude Yoga Girlin Patreon-tilin kuukausimaksut liikkuvat kolmessa eri luokassa. Halvimmalla K18-kuvia pääsee vilkuilemaan viiden dollarin (4,4 euron) kuukausimaksulla, mutta sillä pääsee näkemään vain hyvin rajoitetun määrän kuvamateriaalia. Seuraava hintataso on kahdeksan dollaria (seitsemän euroa) kuukaudessa ja kaiken sisällön mahdollistava kuukausijäsenyys maksaa 15 dollaria (13,2 euroa).

Patreon-palvelu on alkanut tuottaa Vilmalle myös mukavasti rahaa, sillä sivuston mukaan hänellä on tällä hetkellä peräti yli 1 400 maksavaa asiakasta, eli pienimmilläänkin Vilman kuukausiansiot ovat nopealla matematiikalla peräti 7 000 dollaria eli yli 6 000 euroa.

Hän mainostaa Patreon-tiliään erittäin aktiivisesti Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you practice yoga, yes or no?😊 Thank you for sharing this journey with me. 🙏❤️

Henkilön Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your favourite 1-6? 😌 Happy International yoga day tomorrow! ❤️

Henkilön Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) jakama julkaisu

Vilma ei ole ainoa suomalaiskaunotar, joka on alkanut julkaista K18-henkisiä kuvia maksumuurin takana. Esimerkiksi OnlyFans-sivustolla suomalaisista julkkiskaunottarista tili on ainakin Erika Helinillä, Taru Kalenovilla ja Sauli Koskisen muusikkosisko Saanalla.

Alla vielä lisää Nude Yoga Girlin rohkeita Instagram-kuvia