fbqNäin tienaa suomalainen Nude Yoga Girl -kaunotar! Alasti joogaavalla Vilma Peltosella, 28, lähes miljoona seuraajaa - samaa ei voi sanoa tuloista! | Seiska
Uutiset
01.11.2018 16:18
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
vilma
Näin tienaa suomalainen Nude Yoga Girl -kaunotar! Alasti joogaavalla Vilma Peltosella, 28, lähes miljoona seuraajaa - samaa ei voi sanoa tuloista!
Uutiset
01.11.2018 16:18
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Instagramissa on vuodesta 2015 lähtien voinut seurata suomalaisen alastomana joogaavan kaunottaren urheiluvalokuvia, joissa yhdistyvät paljas iho sekä omistautumista vaativat asennot. 

TAUSTAA:  Jymypaljastus: Instagramin supersuositun Nude Yoga Girl -nakutilin takana on tunnettu suomalaiskaunotar - alastonkuvien ottaja on ex-jalkapallotähti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A girl should be two things: Who and What she wants. ❤️ ~ Coco Chanel

Henkilön Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) jakama julkaisu

Tilin takana on Vilma Peltonen, 28, jonka nakutiliä seuraa pelkästään Instagramissa yli 824 000 kiinnostunutta silmäparia. Vaikka Vilman seuraajamäärät lähentelevät miljoonaa, samaa ei voi sanoa hänen tuloistaan. 

Vilma tienasi viime vuonna 28 075 euroa. Sen lisäksi Vilmalle kilahti pääomaa 40 euroa ja palautuksiakin 168 euron edestä. 

Nude Yoga Girl -tilin pyörittämistä Vilma ei kuitenkaan ole menestyneessä terveys- ja hyvinvointiblogissaan koskaan maininnut ja Seiskan tietojen mukaan kaunotar on halunnut pitää asian visusti poissa julkisuudesta.

Asiasta tietää vain kaunottaren lähipiiri ja ystävät, jotka ovat kannustaneet ja auttaneet Vilmaa Nude Yoga Girl -tilin kehittämisessä ja ideoinnissa.

Vilman omalla Instagram-tilillä seuraajia on hieman alle 25 000.

LUE MYÖS: Mitä tapahtui suosikkibloggaaja Jenni Rotosen megatuloille? Yli puolet katosi vuodessa kuin tuhka tuuleen - tällaiset tulot on Suomen ykkösbloggaajilla!