fbqJymypaljastus: Instagramin supersuositun Nude Yoga Girl -nakutilin takana on tunnettu suomalaiskaunotar - alastonkuvien ottaja on ex-jalkapallotähti! | Seiska
Uutiset
26.06.2018 16:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Rex Features & Nude Yoga Girl / Instagram
Nude Yoga Girl
Jymypaljastus: Instagramin supersuositun Nude Yoga Girl -nakutilin takana on tunnettu suomalaiskaunotar - alastonkuvien ottaja on ex-jalkapallotähti!
Uutiset
26.06.2018 16:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Rex Features & Nude Yoga Girl / Instagram

Anonyymi Nude Yoga Girl -tili on noussut reilussa kahdessa ja puolessa vuodessa supersuosituksi Instagramissa.

Syksyllä 2015 perustetulla tilillä hoikka, vaaleahiuksinen nainen poseeraa kameralle mitä mielikuvituksellisimmissa jooga-asennoissa - ja kokonaan ilman vaatteita. Nude Yoga Girl -tili on kannustanut alusta lähtien seuraajiaan kehopositiivisuuteen, terveisiin elämäntapoihin ja siihen ajatukseen, että kaikki ihmiset ovat kauniita.

Lue myös: Tämä alastonjoogaaja taipuu mihin vain - K-18!

Tili on kasvanut alusta alkaen hurjaa vauhtia kansainvälisesti supersuosituksi ja tällä hetkellä Nude Yoga Girlillä on jo yli 800 000 seuraajaa Instagramissa.

Tili on myös innoittanut useita muitakin ihmisiä poseeraamaan jooga-asennoissa alasti, ja seuraajien kuvia on julkaistu niin ikään Nude Yoga Girlin tilillä. Hashtag-tunnisteella #NYGyoga Instagramista löytyy jo yli 3 500 kuvaa, joita tavalliset ihmiset ovat itsestään ottaneet Nude Yoga Girlin innoittamana.

Vain lähipiiri tietää

Nude Yoga Girlin henkilöllisyys on pysynyt tähän asti täysin salassa. Edes naisen kansallisuus ei ole tilillä paljastunut, vaikka aina toisinaan sitä on arvailtu suuntaan ja toiseen.

Mutta nyt Seiska paljastaa, että Nude Yoga Girl on itse asiassa tunnettu suomalainen bloggaajakaunotar Vilma Peltonen, 26.

Bloggaajana nimellä Vilma P varsin laajalti tunnettu vaaleaverikkö on menestynyt terveysblogillaan erittäin hyvin, saavuttanut sillä laajan yleisön ja hänet on myös palkittu pariinkin otteeseen blogigaaloissa - muun muassa Suomen parhaana hyvinvointi- ja terveysblogina 2015 ja 2016.

Lue lisää: Alastonjooga parantaa seksielämää! Katso video!

Nude Yoga Girl -tilin pitämistä Vilma ei kuitenkaan ole blogissaan koskaan maininnut ja Seiskan tietojen mukaan kaunotar on halunnut pitää asian visusti poissa julkisuudesta. Asiasta tietää vain kaunottaren lähipiiri ja ystävät, jotka ovat kannustaneet ja auttaneet Vilmaa Nude Yoga Girl -tilin kehittämisessä ja ideoinnissa.

Lue myös: Ohhoh, mikä kuva! Petra Korpi sai inspiraation "nakujoogaajalta": "Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmin viihdyn nahoissani" - katso seksiä tihkuva otos!

Omassa blogissaan Vilma kuvailee itseään seuraavasti:

Olen 26-vuotias intohimoisesti töihinsä suhtautuva yrittäjä. Asun tällä hetkellä avopuolisoni kanssa Italiassa, mutta juureni ovat Pohjanmaalla. Bloggaaminen on päätyöni ja minulla on yli 10 vuoden kokemus ammattimallina työskentelystä myös kansainvälisillä markkinoilla. Lisäksi teen töitä valokuvaajana, sosiaalisen median vastaavana sekä kirjoitan välillä artikkeleita lehtiin. Ennen kuin rupesin täyspäiväiseksi yrittäjäksi, ehdin opiskella muun muassa Helsingin yliopistossa teoreettista filosofiaa ja sosiologiaa sekä työskennellä Cosmopolitan lehdelle.

Blogini aiheet ovat hyvin monipuolisia, kuten kiinnostuksenkohteenikin. Päivittäin täältä löytyy postauksia resepteistä asukuviin, matkajutuista treeniohjelmiin, pohdiskeluista uravinkkeihin ja kauneusjutuista valokuvaukseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kuitenkin blogini sydän ja kantava teema. Suurin päämääräni on inspiroida ja rohkaista ihmisiä omien unelmien tavoitteluun ja kuuntelemaan sydäntään. Uskon, että meissä on paljon enemmän potenttiaalia kuin tiedämmekään. :)

Joissakin Nude Yoga Girlin alkuaikojen kuvissa Vilman kasvot saattaa tunnistaa, mutta vielä tuolloin tili ei ollut niin valtavan suosittu, että asia olisi kiinnittänyt kotimaisen median huomion, vaikka Vilma olikin tuolloin jo hyvin tunnettu bloggaaja.

 

Just a teaser... More coming up! ❤

Henkilön Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) jakama julkaisu

Ex-jalkapallotähti kuvaa

Mielenkiintoinen yksityiskohta Nude Yoga Girl -tilin taustalla on sekin, että suuren osan taidokkaista valokuvista on ottanut Vilman miesystävä, vastikään jalkapallouransa päättänyt Lauri Dalla Valle. Aikanaan muun muassa Liverpooliin ja Fulhamin palkkalistoilla pelannut Dalla Valle, 26, ilmoitti uransa päätöksestä kesän alussa ja Karjalaisen haastattelussa hän ilmoitti keskittyvänsä jatkossa työhönsä omassa valokuvaus- ja konsulttiyrityksessä.

 

Lauri Dalla Valle kuvattuna vuonna 2015 Crewe Alexandran riveissä.
Lauri Dalla Valle kuvattuna vuonna 2015 Crewe Alexandran riveissä.

Suomalaisen jalkapallon entinen suurlupaus onkin perustanut nimelleen omat verkkosivut, jossa voi ihastella Laurin kädenjälkeä valokuvaajana. Sivusto paljastaa Laurin kuvanneen ahkerasti avovaimoaan Vilmaa. Lauri kertoo verkkosivuillaan, että hänen valokuviaan on julkaistu kansainvälisesti maineikkaissa lehdissä, muun muassa Harper's Bazaarissa, Voguessa, L'officielissa, Cosmopolitanissa ja Women's Healthissa.

Vaikka Lauri ei sivustollaan kerrokaan olevansa Nude Yoga Girlin valokuvaaja, vihjaa hän asiasta varsin selkeästi. CV-osiossa nimittäin mainitaan, että Lauri on yksi perustajista "anonyymillä yli 800 000 seuraajan Instagram-tilillä". Nude Yoga Girlin seuraajamäärä on tällä hetkellä (26.6. 2018) 801 000.

Kuvakaappaus Lauri Dalla Vallen kotisivuilta.
Kuvakaappaus Lauri Dalla Vallen kotisivuilta.

Vilma Peltonen ei ole vastannut Seiskan haastattelupyyntöön tai kysymyksiin Nude Yoga Girl -tiliin liittyen.

Peltosen ja Dalla Vallen yhteydestä Nude Yoga Girl -tiliin uutisoi ensimmäisenä Sunnuntaisuomalainen 10.6. ilmestyneessä lehdessä.

 

One question once a week... What would you like to learn? ❤❤

Henkilön Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) jakama julkaisu