Katso videot!

Alastonjooga parantaa seksielämää! Katso video!

Hotnow | 16.02.2018 21:58

Joogan sanotaan lievittävän stressiä, mutta ilmeisesti se voi parantaa myös seksielämää. 30-vuotias joogaopettaja Rosie Rees kannustaa tunneilleen osallistuvia harjoittamaan joogaa alasti, sillä se lisää itseluottamusta ja parantaa seksielämää.

Rees, joka opettaa joogaa Perthissä, Australiassa, vakuuttaa, että alastomuus auttaa hänen asiakkaitaan hyväksymään oman kehonsa ja omat epätäydellisyytensä. Rosie sai ajatuksen muutettuaan yhteen henkilön kanssa, joka harjoitti nudismia. Hän uskoo, että itsensä paljastaminen sallii ihmisten kokea haavoittuvuutta ja ymmärtää, että heiltä löytyy rohkeutta poistua mukavuusalueeltaan.

– Kun kokeilin ensimmäisen kerran joogaa ilman vaatteita, ensin makuuhuoneessani ja sitten takapihalla, olin järkyttynyt siitä, kuinka kriittinen ja arvosteleva olin kehoani kohtaan, hän sanoo:

– Harjoitusteni edistyessä, tunsin olevani paljon enemmän läsnä. Olin todella tietoinen kehostani ja hengityksestäni, jokaisesta pienimmästäkin liikkeestä, siitä, miltä tuuli ja hikipisarat tuntuivat ihollani. Aloin rakastaa kehoani sellaisena kuin se on, minusta tuli hyväksyvämpi ja enemmän sinut itseni kanssa. Aloin nähdä pienet virheet ainutlaatuisena osana minua.

Alastonjooga on hengellinen matka

Osallistujat saapuvat tunnille kylpytakkiin pukeutuneena. Kukin riisutuu vasta silloin, kun on siihen valmis.

– Alastomuus muiden ihmisten edessä on yleinen pelko, sillä ihmisiä piinaavat kehonkuvaongelmat, epävarmuus ja estot, Rosie selittää.

Kun Rosie itse ymmärsi, miten alastomuus vaikutti häneen, halusi hän jakaa positiiviset tuntemuksen muiden naisten kanssa:

– Alastonjooga ei ole vain joogaa, se on hengellinen matka. Jooga vain lievittää stressiä, mutta alastonjooga kaivaa syvemmälle sieluihimme.

Lähde: The Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

TIS-Iltarovio: Valtosta dramaattisesti eronnut Mira muutti avoliittoon viettelijä-Markuksen kanssa - etsivät uutta lemmenpesää!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!