Alexander Barkovin seksipommi-exältä uskomaton herutuskuva: Maria Doroshina yrittää saada seuraajamäärät nousuun häkellyttävän paljastavalla otoksella - katso!!

Hotnow | 05.09.2018 20:19

NHL-kiekkoilija Alexander Barkovin ex-tyttöystävänä suomalaisille tutuksi tullut Maria Doroshina palasi hiljattain someen jopa vuoden hiljaiselon jälkeen.

Paluunsa jälkeen Maria on hemmotellut Instagram-fanejaan toinen toistaan herkullisimmilla valokuvilla, joiden pääosassa ovat olleet venäläiskaunottaren muhkeat rinnat. 

Katso: Huh, mikä näky! Aleksander Barkovin exä Maria Doroshina palasi Instagramiin vuoden tauon jälkeen - tältä hän näyttää nyt!

New Yorkiin muuttanut Maria keikistelee tuoreessa kuvassa mustissa bikineissä, joiden yläosan narua hän näyttää taktisesti nostavan ja samalla painavan käsiään rintojaan vasten, saaden ne näyttämään entistäkin suuremmilta.

 

Summer in the Hamptons ☀️

Henkilön Maria Doroshina (@doroshina) jakama julkaisu

Vaaleaverikkö on kieltämättä some-kansan mieleen. Mariaa seuraa nimittäin peräti 2,7 miljoonaa ihmistä ja keskimäärin hänen julkaisunsa keräävät noin 78 000 tykkäystä.

Internetistä löytyy liuta palveluita, jotka esimerkiksi yhdellä napinpainalluksella kertovat käyttäjien tykätyimmät ja kommentoiduimmat valokuvat sekä paljastavat kuinka paljon seuraajamäärät nousevat tai romahtavat.

Mikäli palveluun on uskomista, osa Doroshinan seuraajista on kypsynyt seksipommin Instagram-tiliin ja lopettanut sen seuraamisen. Naiselta on nimittäin kadonnut peräti 15 tuhatta seuraajaa yhdessä kuukaudessa.

Lue lisää: Uusi rakas on superkaunis Julia: Aleksander Barkov toi kultansa näytille Suomeen - näin hän kommentoi suhdetta!

Tosin voi olla, että Instagram on tehnyt jälleen puhdistuksen, jossa se siivoaa käyttäjiensä seuraajista esimeriksi botti-tilit. Niin tai näin, muutaman kymmenentuhannen seuraajan lähtö ei kaunottaren seuraajamäärissä vaikuta hirvittävän paljon suuntaan tai toiseen.

Ja ehkä tuore bikinikuva tuo Marialle aimo määrän uusia seuraajia, sillä kuva on kerännyt jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä sekä yli 1500 kommenttia, joista lähes kaikki ovat silkkaa ylistystä! 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!