Katso kuva!
Aleksander Barkov

Uusi rakas on superkaunis Julia: Aleksander Barkov toi kultansa näytille Suomeen - näin hän kommentoi suhdetta!

07.08.2018 15:02

Kuten Seiska aiemmin tänään tiistaina (7.8.) uutisoi, NHL-jääkiekkoilija Aleksander Barkov on poistunut sinkkumarkkinnoilta ja löytänyt rinnalleen uuden tyttöystävän.

Barkov heilastelee tätä nykyä amerikkalais-venäläisen Julian kanssa. Julia jakoi maanantaina Instagram-tilillään videotarinan, jossa hän poseeraa kameralle autossa käsikynkässä Barkovin kanssa.

KATSO KUVAT: NHL-tähti Aleksander Barkovilla uusi rakas: hemaisevan kaunis blondi Julia julkaisi kiusoittelevan yhteisvideon – kuvat!

Seiskan tietojen mukaan Aleksander ja Julia ovat olleet yhdessä jo jonkin aikaa, ja he asuvat molemmat Floridan osavaltiossa.

Aleksander on tuonut rakkaansa myös Suomeen, sillä Julian tiedetään jo heinäkuussa vierailleen miljonäärikiekkoilijan Kangasalan-mökillä.

Julia julkaisi yhteisvideon Instagramissa Aleksander Barkovin kanssa.
Julia julkaisi yhteisvideon Instagramissa Aleksander Barkovin kanssa.

Seiska kysyi suhteesta Aleksanderilta viime lauantaina (4.8.) Street Hockeyn finaalihuipennuksen yhteydessä.

- Olemme kyllä Instagram-kavereita, mutta ei asiasta sen enempää, Aleksander kommentoi Seiskalle.

LUE MYÖS: Jättimäiset sakot! NHL-tähti Aleksander Barkov tuomittiin käräjäoikeudessa hurjastelusta – maksettavaa peräti 46 675 euroa!

Tennis yhdistää

Julia on pelannut nuorempana tennistä, mikä lukeutuu myös Aleksanderin kesän lempiharrastuksiin. Sitä kaksikko voi pelata myös Aleksanderin mökillä, jonka vieressä komeilee tenniskenttä.

Barkovin edellinen tyttöystävä oli niin ikään venäläistaustainen kaunotar, Instagramissa supersuosittu povipommi Maria Doroshina. Pari erosi tämän vuoden alussa.

Lue myös: Näin NHL-tähti Aleksander Barkovin ja povipommi-Marian suhde alkoi ja päättyi – Maria pakeni eroa New Yorkiin!

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Pasi Murto & Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!