Katso kuva!
Alexander Barkov

Huh, mikä näky! Aleksander Barkovin exä Maria Doroshina palasi Instagramiin vuoden tauon jälkeen - tältä hän näyttää nyt!

Uutiset | 09.08.2018 13:20

Seiska uutisoi tiistaina (7.8.), että NHL-jääkiekkoilija Aleksander Barkov on poistunut sinkkumarkkinnoilta ja löytänyt rinnalleen uuden tyttöystävän.

LUE LISÄÄ: UUSI RAKAS ON SUPERKAUNIS JULIA: ALEKSANDER BARKOV TOI KULTANSA NÄYTILLE SUOMEEN - NÄIN HÄN KOMMENTOI SUHDETTA!

Barkov heilastelee tätä nykyä amerikkalais-venäläisen Julian kanssa. Julia jakoi maanantaina Instagram-tilillään videotarinan, jossa hän poseeraa kameralle autossa käsikynkässä Barkovin kanssa.

KATSO KUVAT: NHL-tähti Aleksander Barkovilla uusi rakas: hemaisevan kaunis blondi Julia julkaisi kiusoittelevan yhteisvideon – kuvat!

2,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa

Barkovin edellinen tyttöystävä on niin ikään venäläistaustainen kaunotar, somessa supersuosittu povipommi Maria Doroshina. Pari erosi tämän vuoden alussa.

Lue myös: Näin NHL-tähti Aleksander Barkovin ja povipommi-Marian suhde alkoi ja päättyi – Maria pakeni eroa New Yorkiin!

Kaunottarella on Instagramissa ruhtinaalliset 2,7 miljoonaa seuraajaa, mutta hän piti postauksissaan 14 kuukauden tauon, ja palasi sinne tänään torstaina (9.8.) - yhtä povekkaana kuin ennenkin.

- Kun päätät pitää pienen sometauon.... ja se kestää vuoden, hän toteaa seksikkään selfien kuvatekstissä viattomasti.

Marian edellinen Instagram-päivitys on kesäkuulta 2017.

 

Hey you!🐒✌🏼

Henkilön Maria Doroshina (@doroshina) jakama julkaisu

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!