Yhteisellä musiikkivideolla esiintyvien poptähtien väliset ongelmat - Lady Gaga häpesi näyttäytyä Ariana Granden seurassa: Syy löytyy Stefanin omista mieltymyksistä! 

Hllwd | 24.05.2020 20:33

Poptähdet Lady Gaga, 34, ja Ariana Grande, 26, julkaisivat yhteisen musiikkivideon Rain On Me -kappaleeseen toukokuussa 2020. Artistit joutuivat käymään pienen taipaleen yhteistyön eteen, koska Toinen heistä oli vastahakoinen näyttäytymään yhdessä. 

Lue lisää: Oma keilahalli! Lady Gagan ökytalon sisustus yllättää – kuvat! 

Stefani Joanne Angelina Germanotta, eli Lady Gaga paljasti Apple Musicin Zane Lowen haastattelussa, että hän vältteli Arianan kanssa työskentelyä pitkään. 

Haastattelu

Keskustelun aikana käy ilmi Gagan häpeilleen nuoremman artistin kanssa hengailua. 

- Hän oli todella sinnikäs. Hän yritti uudestaan ja uudestaan ystävystyä kanssani. Lopulta hän syytti minua paskapuheistani sanomalla: Koitat piileskellä! Siihen vastasin, että kyllä yritän todellakin piiloutua, Gaga kertoo. 

Lue lisää: Justin Bieber ja Ariana Grande pyysivät faneilta apua - Netflixin huippusuositun Tiger King -sarjan Carole Baskin: "Laittakaa meidät musavideoon!"

Tarkempia tietoja 11-kertainen Grammy-palkintoja voittanut laulaja ei osannut sanoa aluksi. Myöhemmin haastattelussa Gaga vihaili, että kaikki johtui hänen masokistisista mieltymyksistään. Laulajaa pelotti, että hänen ystävyytensä olisi tuonut huonoja vaikutteitta nuoremmalle Arianalle. 

Ariana Grande ja lady gaga
Ariana Grande halailemassa hymyillen Lady Gagaa heidän Rain on Me -kappaleensa musiikkivideolla. 

Tapaamisen jälkeen

Pop-tähdet tunsivat välittömän yhteyden toisiinsa heti ensi tapaamisesta lähtien, joka on keskinäiseen kunnioitukseen. 

- Oli todella mahtavaa vain katsoa häntä. Se nainen on käynyt läpi paljon todella kovia elämänkokemuksia, Gaga ihailee.

Lue lisää: Lady Gagan kanssa sänkyyn, Jennifer Aniston käy liian kuumana – supertähtien assistentit paljastavat ihailtujen julkkisten todellisen arjen!

Rain on me -biisi tulee olemaan Gagan kuudennella levyllä Chromatica, joka julkaistaan toukokuun loppupuolella. Hän viivästytti levyn julkaisua, koska oli huolissaan koronaviruksen leviämisestä. Siitä huolimatta Gaga ehti järjestää huhtikuussa kansainvälisen kotikonsertin, joka oli täynnä suuria musiikkimaailman tähtiä. 

Lähde Huffington post
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!