Lady Gaga halusi assistentin samaaan sänkyyn.

Lady Gagan kanssa sänkyyn, Jennifer Aniston käy liian kuumana – supertähtien assistentit paljastavat ihailtujen julkkisten todellisen arjen!

Hllwd | 15.01.2020 21:30

Laulaja Lady Gagan, 33, entinen assistentti nosti syytteen supertähteä vastaan maksamattomista ylitöistä. Hän kertoi joutuneensa työskentelemään viikon jokaisena hetkenä. Kiertueilla ollessaan hänen piti myös nukkua samassa hotellihuoneessa ja välillä jopa samassa sängyssä Lady Gagan kanssa, jotta pystyi täyttämään laulajan mieliteot öisinkin. Kaksikko sopi lopulta asian oikeussalien ulkopuolella.

Lue myös: Lady Gaga raiskattiin nuorena toistuvasti – oireili viiltelemällä itseään: Minulla ei ollut ketään auttamassa, tunsin hirveää kipua

Jenniferiä täytyy viilentää!

Jennifer Aniston

Näyttelijä Jennifer Anistonin, 50, assistentit paljastavat, että supertähdellä on usein kuuma. Hän pyrkii välttelemään näkyvää hikoilemista, ja siksipä avustajat kantavat usein mukana isoa tuuletinta tai aurinkovarjoa. Niiden avulla he voivat tarpeen tullen nopeasti viilentää kuumissaan olevaa kaunotarta. Välillä näyttelijän kasvoja täytyy jäähdytellä myös jääpaloilla. Kuumia aaltoja kenties?

Lue myös: Jennifer Aniston, 50, on tyrmäävä ilmestys: keräsi katseita palkintojuhlassa – kuva!

Olen seksikäs ristipistomestari!

Jamie Dorman

Fifty Shades of Grey -elokuvassa Christian Greyn roolissa hurmanneen näyttelijäkomistuksen Jamie Dornanin, 37, avustaja on kertonut näyttelijän hieman poikkeavasta harrastuksesta. Hänen mukaansa Jamie rentoutuu rankan työpäivän jälkeen istahtamalla alas ja tekemällä ristipistotöitä!

Lue myös: Fifty Shades of Grey -seksipakkaus on kuin eri ihminen oikeassa elämässä - katso ja vertaa!

Känny-hyökkääjä!

Naomi Campbell

Supermalli Naomi Campbell, 49, on tunnettu diivamaisesta ja arvaamattomasta käytöksestään. Häntä on syytetty useasti väkivallan käytöstä henkilökuntaan kuulunutta henkilöä tai muuta henkilöä kohtaan. Naomi on tunnustanut hyökänneensä sekä avustajansa että myöhemmin kodinhoitajansa kimppuun matkapuhelimella! Malli totesi muutama vuosi sitten, että ei halua enää käyttää assistentteja.

Lue myös: Wau, Naomi Campbell loksautti leuat muotinäytöksessä: rinnat näkyivät estoitta kankaan läpi – kuva!

Assistenttikolmiodraama!

David Beckham

Jalkapalloilija David Beckhamin, 44, entinen assistentti kohautti maailmaa vuonna 2004 väittämällä, että hänellä oli ollut huippufutarin kanssa neljä kuukautta kestänyt suhde. David kielsi väitteen ja kertoi olevansa onnellisesti naimisissa. Avioliitto Victoria Beckhamin kanssa jatkuu yhä.

Lue myös: Kuvat! Victoria Beckham ökyveneili 1 000 euron mekossa – David naljaili vaimonsa asuvalinnalle!

Laita keksit nätimmin!

Khloe Kardashian.

Mediapersoona Khloé Kardashianin, 35, entinen assistentti on kertonut, että hänen työnantajansa ei itse laittanut kotonaan tikkua ristiin.

– Hän käskytti assistenttiaan ja kodinhoitajaansa asettelemaan keksejä ja muita herkkuja esille niin, että ne näyttäisivät mahdollisimman hyvältä kuvissa, ex-assistentti kertoo.

Khloén entisen avustajan mukaan suuri osa hänen ajastaan kului ruokaostoksilla.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!