fbq
Hllwd
08.05.2020 16:03
Teksti: Anter Yasa|Kuvat: Seiskan toimitus, TMZ
baskin
Justin Bieber ja Ariana Grande pyysivät faneilta apua - Netflixin huippusuositun Tiger King -sarjan Carole Baskin: "Laittakaa meidät musavideoon!"
Hllwd
08.05.2020 16:03
Teksti: Anter Yasa|Kuvat: Seiskan toimitus, TMZ

Poppitähdet Justin Bieber, 26, ja Ariana Grande, 26, pyysivät faneja lähettämään videoklippejä uutta musiikkivideota varten. Netflixin Tiger King -sarjasta tuttu Carole Baskin, 58, lähetti videoklipin, mutta ei päässyt lopulliseen musiikkivideoon.

Justin ja Ariana julkaisivat uuden musiikkivideon, jonka teemana on koronaviruskaranteeni, "Stuck With U" - Jumissa kanssasi. Poppitähdet pyysivät fanejaan lähettämään videoklippejä karanteenissa, mitkä sisällytettiin musiikkivideoon.

Carole ja hänen avomiehensä lähettivät videon heistä tanssimassa kissansa kanssa. Tiikereitä ylläpitävällä pariskunnalla oli tietysti myös tiikerikuvioiset haalarit päällä. Justin Bieber jakoi heidän videonsa sosiaalisessa mediassa, mutta se ei kuitenkaan päässyt lopulliseen musiikkivideoon.

Lue myös: Tiger Kingistä tutun Carole Baskinin tiedot julki - Yli 12 miljoonan euron omaisuus!

TMZ:n mukaan Justin Bieberin ystävät pyysivät Carolia lähettämään videon hänelle, joten tiikeri-pariskunta puki haalarit ja otti kissan, Pearlien, syliin. Carole kertoo ettei häntä haittaa. Hän on iloinen, että Justin Bieber jakoi videon sosiaalisessa mediassa. 

Katso Carole Baskinin ja hänen avomiehensä hullunkurinen video tästä.

Carole Baskin 2

- Tämä ei ainakaan houkuttelut vihaajia, vaan päinvastoin saimme kerrankin myötätuntoista julkisuuskuvaa, Carole kommentoi TMZ:n haastattelussa.

- Ihan vain tiedoksi, se on olin minä, joka ei hyväksynyt Carole Baskinin videoklippiä lopulliseen musiikkivideoon. Joka tapauksessa, tämä videoklippi on olemassa, ja se on.... omaperäistä, Ariana Grande kertoi Twitterissä.

Lue myös: Hittisarja Tiger Kingin vankilassa istuva tähti Joe Exotic vetoaa Trumpiin:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »