fbq
Hllwd
09.01.2020 14:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Piers Morgan ja Meghan Markle
Tunnettu brittitoimittaja Piers Morgan tylyttää Meghania ankarasti: Manipuloiva pyrkyri, joka viekoitteli tiensä prinssin sydämeen!
Hllwd
09.01.2020 14:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Monissa kohuliemissä keitetty brittitoimittaja Piers Morgan, 54, ei säästellyt sanojaan jättikohun aiheuttaneesta herttuapari Harrysta ja Meghanista.

Piers on julkaissut Daily Mailin verkkosivuilla kirjoituksen, jossa hän kaataa täyslastillisen lokaa herttuaparin niskaan. Harry ja Meghan ilmoittivat siirtyvänsä sivuun brittihovin ytimestä.

Taustaa: Megxit! Prinssi Harryn ja Meghanin sokkipäätös aiheutti kaaoksen brittihovissa: Kaikilla on selkäänpuukotettu olo!

- Keitä te v***u kuvittelette olevanne? Oikeasti? Olen nähnyt kuninkaallisten häpeällisiä temppuja, mutta ylimielisyydessään, ahneudessaan ja epäkunnioituksessaan mikään ei vedä vertoja ”Sussexin herttuaparille”. Käytän lainausmerkkejä heidän arvonimensä yhteydessä, koska todella toivon sen katoavan pian. Jos olisin kuningatar, riisuisin Harryn ja Meghanin kuninkaallisista titteleistä välittömästi ja lähettäisin takaisin siviilielämään, Piers latasi.

Hän haukkui Harryn ja Meghanin uuden verkkosivuston, jossa he ”kertovat kaikille, kuinka asiat hoituvat tästä eteenpäin”.

- He haluavat pois hovin ytimestä, koska siihen liittyy työläitä velvollisuuksia. Sen sijaan he haluavat olla monarkian ”edistyksellinen voima”. Toisin sanoen he haluavat olla nykypäivän julkkiksia, jotka pitävät kuninkaallisen elämän hyödyt ilman tylsiä osuuksia ja käyttävät statustaan hyväkseen haluamallaan tavalla. Harry ja Meghan haluavat glamourin, loiston ja varallisuuden…he vain eivät halua joutua ansaitsemaan sitä. Mikä säälittävä vitsi!

Lue myös: Huhusoppa sakenee: Meghan ja Harry muuttavat Kanadaan, toinen lapsi sijaissynnyttäjän avulla!

Täystyrmäys lehdistön säännöille

Piers ei ollut uskoa Harryn ja Meghanin uusia mediaohjeistuksia todeksi: herttuapari aikoo jatkossa kutsua valitsemansa toimittajat tilaisuuksiinsa taatakseen artikkeleiden pysyvän positiivisina.

- Edes Vladimir Putin ei tekisi tuollaista. Onneksi media ei seuraa mitään ”sääntöjä” näistä kahdesta kertovien juttujen suhteen, sillä he ovat vaihtaneet kuninkaalliset velvollisuutensa rahanahneeseen julkkismaailmaan. Jos he haluavat olla uudet Kardashianit, heitä myös kohdellaan kuin uusia Kardashianeja.

Lue myös: Hermoloma Jenkeissä! Prinssi etsii kotia Kaliforniasta – skandaalien ryvettämät Harry ja Meghan haaveilevat taviselämästä kohuherttuattaren kotiseudulla!

"Meghan on manipuloiva pyrkyri"

Piers pohti, miten brittihovi on päätynyt tähän pisteeseen vain kaksi vuotta koko maailman ylistämien häiden jälkeen.

- Kaksi sanaa: Meghan Markle. En ole piilotellut sitä, etten pidä hänestä tai luota häneen. Olimme ystäviä jonkin aikaa – tai niin ainakin luulin. Hän ainakin sanoi niin julkisissa (jo poistetuissa) Twitter-kirjoituksissaan, ennen kuin suurin osa briteistä oli edes kuullut hänestä. Hän jopa pyysi minulta apua median suhteen paikallisessa pubissa. Minut poistettiin kuvioista välittömästi sen jälkeen, kun Meghan tapasi Harryn. Tuin häntä julkisuudessa, enkä halunnut uskoa niin mukavanoloisen ihmisen voivan olla niin laskelmoiva. En kuullut hänestä enää koskaan, ja huomattuani hänen tehneen saman tempun omalle isälleen, ymmärsin Meghanin poistavan ihmisiä elämästään, kun heistä ei ole enää hyötyä tai he ovat ”esteenä” suuremmalle palkinnolle.

- Suoraan sanottuna Meghan on inhottava ja manipuloiva pyrkyri, joka viekoitteli tiensä prinssi Harryn sydämeen ja käytti tämän sokeaa rakkauttaan tuhotakseen jotain, jota Harry piti joskus tärkeänä. Meghan on aiheuttanut Harryn ja prinssi Williamin välirikon. Nyt hän on repinyt Harryn pois rakkaalta isoäidiltään, kuningattarelta.