Hermoloma Jenkeissä! Prinssi etsii kotia Kaliforniasta – skandaalien ryvettämät Harry ja Meghan haaveilevat taviselämästä kohuherttuattaren kotiseudulla!

Hllwd | 15.11.2019 23:02

Sussexin herttuapari on ilmoittanut jäävänsä loppuvuodeksi kuuden viikon perhelomalle. He viettivät pyhäinpäivän Meghanin äidin luona Kaliforniassa. Meghan ja Harry aikovat palata takaisin mummolaan seitsenkuisen Archie-poikansa kanssa heti, kun pari sovittua edustustehtävää on hoidettu.

Lähipiiristä onkin vuotanut tietoja, että Harry etsisi perheelleen kakkoskotia Kaliforniasta. Eläminen Windsorin linnan mailla sijaitsevassa kodissa on jo vuoden päivät ollut ikävää ristiaallokkoa.

Meghanin äiti Dorian elää leppoisaa elämää Los Angelesissa Windsor Hillsissä.
Meghanin äiti Dorian elää leppoisaa elämää Los Angelesissa Windsor Hillsissä.

 

Lue myös: Prinssi Harry avautui herttuatar Meghanin kohtelusta: ”Lehdistön säälimätön käytös aiheuttaa vaimolleni epäinhimillistä kärsimystä!”

Rakastan veljeäni

Esimerkiksi Elton Johnin ja muiden julkkisten lisäksi myös Englannin parlamentin naisedustajat ovat jo puuttuneet Meghanin mediaryöpytykseen ja kaltoinkohteluun somessa.

Harry onkin jo verrannut loanheittoa Diana-äitinsä tragediaan.

Lue myös: Pelkää prinsessa Dianan kohtaloa! Elton John puuttui herttuapari Harryn ja Meghanin vainoamiseen!

Sen sijaan väitteet Harryn ja Williamin välien katkeamisesta ovat pötyä. Harry kertoi tv-haastattelussa, että hän tulee aina olemaan isoveljensä tukena, kuten Williamkin puolustaa häntä viimeiseen saakka.

– Elämänvaiheemme ovat tällä hetkellä erilaiset emmekä tapaa usein, mutta rakastan häntä syvästi, Harry vakuutti.

Monelta toimittajalta jäi loppulause veljesrakkaudesta ilmeisesti tarkoituksella kuulematta.

Sussexin herttuapari aikoo jatkossa elää puoliksi tavallisena Harrisonin perheenä.
Sussexin herttuapari aikoo jatkossa elää puoliksi tavallisena Harrisonin perheenä.

 

Lue myös: Esitti tavista! Prinssi Harry vei Archie-vauvan pubiin - paparazzikuva!

Sukulaisia naapurina

Jos Harryn haave kakkoskodista Kaliforniassa toteutuu, Meghan pääsee takaisin entisille asuinsijoilleen vanhojen ystäviensä pariin. Ennen Harryn tapaamista hänellä oli neljän huoneen talo Hancock Parkissa Los Angelesin keskustassa. Herttuatar myi sen jo ennen naimisiin menoaan 1,6 miljoonalla eurolla.

Lue myös: Kohuherttuatar Meghan herätti närkästystä Archie-vauva sylissään Harryn pooloharjoituksissa – paljonkertova kuva!

Jenkit eivät juurikaan kuninkaallisia tunnista, joten Harry voi mainiosti tehdä ruokaostoksia paikallisessa supermarketissa. Toki prinssillä on omia tuttavia ja jopa sukulaisia Los Angelesissa. Muun muassa Kentin herttuaparin poika, Harryn pikkuserkku Frederick Windsor asuu Losissa näyttelijävaimonsa Sofia Winkelmanin kanssa.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!