Megxit! Prinssi Harryn ja Meghanin sokkipäätös aiheutti kaaoksen brittihovissa: Kaikilla on selkäänpuukotettu olo!

Hllwd | 09.01.2020 13:01

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan ilmoittivat yllättäen, että he aikovat astua sivuun Britannian hovin sisäpiiristä.

Brittilehtien mukaan herttuaparin päätös on aiheuttanut järkyttävän riidan brittihovin sisällä, sillä lehtitietojen mukaan kuningatar Elisabet, prinssi Charles ja prinssi William kuulivat asiasta ensimmäisen kerran tv-uutisista.

Daily Mailin mukaan kuningatar Elisabet on erittäin pettynyt Harryn ja Meghanin toimintaan. Kuninkaallisen perheen kerrotaan olevan suorastaan raivoissaan herttuaparille.

- Ihmiset ovat tehneet kaikkensa heidän eteensä. Harry ja Meghan saivat haluamansa häät, haluamansa talon, rahaa, haluamansa henkilökunnan, heille mieluisimmat edustusmatkat. Mitä muuta he halusivat? Tämä on epäreilua etenkin kuningatarta kohtaan, eikä hän ansaitse tällaista kohtelua. Kuninkaallinen perhe ymmärtää, että Harry ja Meghan haluavat tehdä jotain muuta ja ovat valmiita auttamaan heitä. Ihmiset ovat silti järkyttyneitä, sisäpiiristä kerrotaan.

Daily Mailin saamien sisäpiiritietojen mukaan Harry ja Meghan suunnittelivat tempaustaan hiljattaisen Kanadan-matkansa aikana. He olivat jopa suunnitelleet uudet verkkosivunsa, jotka he olisivat lanseeranneet palattuaan Isoon-Britanniaan. Kaikki suunnitelmat oli tehty heidän pr-tiiminsä selän takana.

- Kaikilla on selkäänpuukotettu olo. Jopa heidän henkilökuntansa jäsenet vastustivat suunnitelman julkistamista ennen kunnon keskustelua muiden kuninkaallisen perheen jäsenten kanssa. Ihmiset ymmärtävät sen, että he haluavat asioiden etenevän, mutta Britannian kuninkaallista historiaa ei voida kääntää päälaelleen reilussa viikossa.

Huhusoppa sakenee: Meghan ja Harry muuttavat Kanadaan, toinen lapsi sijaissynnyttäjän avulla!

Taloudelliset haasteet edessä?

Harry ja Meghan ovat ilmoittaneet haluavansa tienata jatkossa omat rahansa. Samaan aikaan he kuitenkin haluavat rahoituksen kuninkaallisten velvoitteidensa täyttämiseksi. Lisäksi herttuapari haluaa pitää 2,5 miljoonan euron kotinsa.

- Harry ja Meghan elävät jossain ihmeellisessä kuplassa. He maalaavat hyvin epäreilua kuvaa siitä, että kuninkaallinen perhe ei ymmärrä ja tue heitä, mikä on täyttä roskaa. Kuninkaallinen perhe suostuu auttamaan Harrya ja Meghania, mutta keskustelu olisi pitänyt hoitaa hienovaraisemmin. Heillä ei ole hajuakaan, missä he aikovat asua tai kuinka tienata rahansa!

Asiantuntijoiden mukaan täydellinen itsenäisyys kuulostaa teoriassa hyvältä ajatukselta, mutta käytännössä sen toteutuminen voi olla todella haastavaa.

- Harry ja Meghan ilmoittivat luopuvansa valtionapurahasta. Asiantuntijoiden mukaan Harryn ja Meghanin on solmittama merkittäviä sopimuksia tienatakseen tarpeeksi rahaa ylellisen elämäntapansa ylläpitämiseksi.

Herttuapari on tarttunut tuumasta toimeen, sillä tietojen mukaan he ovat rekisteröineet yli 100 tavaramerkkiä kuluneen kolmen viikon aikana.

 Hermoloma Jenkeissä! Prinssi etsii kotia Kaliforniasta – skandaalien ryvettämät Harry ja Meghan haaveilevat taviselämästä kohuherttuattaren kotiseudulla!

Harrylle kylmää kyytiä jo vuosi sitten

Brittihovin sisällä on kuohunut jo pitkään. Harryn ja Meghanin kerrotaan riitautuneen Harryn veljen, prinssi Harryn ja tämän puolison herttuatar Catherinen kanssa jo jokin aika sitten. Lisäksi Harry kertoi kuningatar Elisabetille jo vuosi sitten, että hän ja Meghan haluavat irtautua Buckinghamin palatsista ja perustaa oman, itsenäisen ”hovin”.

- Harrylle ilmoitettiin, ettei se ole mahdollista. Lisäksi hänelle tehtiin selväksi, että kukaan ei ole suurempi tai tärkeämpi kuin kuningatar.

Harry ja Meghan joutuivat tyytymään siihen, että he toimivat Buckinghamin palatsin alaisuudessa. Sisäpiiritietojen mukaan heitä pidetään lapsellisina ja vaikeina ihmisinä, jotka eivät suostu työskentelemään sovussa muiden kuninkaallisen perheen jäsenten kanssa.

Brittilehdistössä prinssiparin päätöstä vähentää rooliaan kuningasperheessä on kutsuttu ironisesti Megxitiksi. Sana on väännös Britannian kaavailemasta EU-erosta, Brexitistä. 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!