Huhusoppa sakenee: Meghan ja Harry muuttavat Kanadaan, toinen lapsi sijaissynnyttäjän avulla!

Hllwd | 08.01.2020 14:43

Prinssi Harryn ja Meghan-vaimon muutosta ulkomaille on supistu jo tovin aikaa, mutta nyt huhut ovat ottaneet uutta tuulta alleen. The Sunin mukaan kaksikon epäillään muuttavan lähiaikoina kauas muun kuningasperheen luota aina Kanadaan asti.

Muuttoaikeet ovat todennäköisesti aiheuttaneet kitkaa kuningashuoneella. Pysyvä muutto ulkomaille vaatisi hyvin todennäköisesti Harryn ja Meghanin kuninkaallisista titteleistä luopumista, millaista ei Widsorien perheessä ole aiemmin nähty.

Pitkä loma

Harry ja Meghan viettivät kuuden viikon joululoman Kanadassa, mikä vaikuttanee myös mahdolliseen muuttopäätökseen. Tällä hetkellä pariskunnan huhutaan neuvottelevan muun muassa prinssi Charlesin ja muiden vanhempien kuninkaallisten kanssa mahdollisuudesta jättää Iso-Britannia. 

Brittimedian sisäpiirilähteen mukaan neuvottelut ovat toistaiseksi vasta aivan alkuvaiheessa.

- On kuitenkin selvää, että heidän polkunsa on hyvin erilainen ja uniikki (verrattuna normaaliin brittimonarkiaan). He miettivät paljonkin, millaisena tulevaisuus näyttäytyy, lähde paljastaa.

Hermoloma Jenkeissä! Prinssi etsii kotia Kaliforniasta – skandaalien ryvettämät Harry ja Meghan haaveilevat taviselämästä kohuherttuattaren kotiseudulla!

Muutto olisi erityisesti Meghanille mieluisa vaihtoehto, sillä hän asui Kanadassa seitsemän vuotta ennen prinssin tapaamista. Myöskään Britannian kolea ja tihkusateinen sää ei ole ollut ex-näyttelijän mieleen.

Pariskunta jakoi uudenvuoden toivotuksensa Kanadasta käsin.

Sijaissynnyttäjä

Vuoden 2019 lopulla huhut Meghanin raskaudesta alkoivat levitä. Lontoossa loppiaisen jälkeen kuvattu prinssipari ei kuvien perusteella kuitenkaan näytä odottavan perheenlisäystä.

harry ja meghan

Daily Starin mukaan riskisynnyttäjien ryhmään kuuluvan 38-vuotiaan Meghanin oletetaankin hyödyntävän sijaissynnyttäjää. Ei ole siis lainkaan poissuljettua, etteikö Archie saisi pikkusisarusta vielä tämän vuoden aikana! 

Harry ja Meghan täyttivät miljoonien brittien toiveen – tällainen oli maailmantähtien vauvavuosi!

meghan markle

Sopeutumisvaikeuksia

Mediassa on uutisoitu laajasti Meghanin sopeutumisvaikeuksista brittihoviin, ja alle vuoden ikäisen Archie-pojan äiti myöntääkin väsyneensä silmätikkuna olemiseen.

- Ei riitä, että vain selviytyy jostakin, eikös niin? Se ei ole elämän tarkoitus. Ihmisen pitäisi kukoistaa ja olla onnellinen.

- Yritin todella sopeutua brittiläiseen varautuneisuuteen. Yritin, yritin todella. Uskon kuitenkin, että se tekee sisäisesti todella paljon hallaa, Meghan kommentoi ITV:n dokumentissa.

Pelkää prinsessa Dianan kohtaloa! Elton John puuttui herttuapari Harryn ja Meghanin vainoamiseen!

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!