Katso kuvat!

Avril Lavigne törsäsi moderniin luksuslukaaliin 6,5 miljoonaa euroa - onko tämä kämppä jättihintansa arvoinen? Katso kuvat!

Hllwd | 26.11.2020 22:40

Legendaarisesta Sk8tr boi -kappaleesta tunnetuksi noussut kanadalainen laulaja Avril Lavinge, 36, osti hulppean lukaalin merinäköalalla. Laulajakaunotar maksoi uudesta nykyaikaisesta kodistaan 7,8 miljoonaa dollaria eli noin 6,5 miljoonaa euroa.  

Luksustalon hän osti aurinkoisen Kalifornian osavaltiosta Malibun kaupungista hyvin suojatulta asuinalueelta, jossa hänellä on naapurinaan muun muassa Lady Gaga. Talo on rakennettu korkealle jyrkänteelle, jonka pohjalla on yksi kaupungin hienohiekkaisimmista rannoista. Korkean sijainnin ansiosta talolta näkee merelle hyvin laajasti. 

Lue myös: Vanha suola janottaa? Avril Lavigne ja ex-mies edustivat jälleen yhdessä! 

Itse lukaalin näkee kadulta käsin, vaikka se on suuren aidatun etupihan ja ajoväylän suojissa. 

1

2

Lue myös: Nicole Scherzinger myy hervotonta luksuslukaaliaan: hintapyyntö yli 6,7 miljoonaa euroa - katso kuvat! 

4

5

Lue myös: Basistitähti Flea osti hulppean trooppisen paratiisin: tällainen on rokkarin yli 6 miljoonan euron luksuslukaali – katso kuvat! 

6

6

7

Kaikilla herkuilla

Talo on rakennettu alun perin 1960-luvulla. Lukaali kuitenkin remontoitiin kauttaaltaan muutamia vuosia sitten, joten siellä ovat kaikki modernin maailman herkut. Kolmen makuuhuoneen taloon on rakennettu upea chic-tyylinen keittiö ja romantiikkaa luova takkatila. 

Lue myös: Katy Perry ja Orlando Bloom ostivat kodin miljonäärien paratiisista: 12 miljoonan euron luksuslukaali - katso kuvat! 

Tilaa laulajakaunottaren uudessa rakennuksessa ei ole aivan yhtä hurjasti kuin monilla muilla maailmantähdillä, sillä talossa on neliöitä 325. Yksikerroksinen lukaali on kuitenkin sisustettu upeasti puisella parkettilattialla ja kauniilla puisilla kattoparruilla. 

Erikoisuuksia tontilla on kuitenkin upeiden merimaisemien lisäksi runsaasti. Luksuskodin mukavuuksia ovat muun muassa uima-allas, pihasauna, kuntosali sekä upea pihagrilli. Pihalla on myös kahdelle autolle sopiva autotallirakennus, jossa on yksi vierashuone. 

8

09

Lue myös: Katy Perry myy "varakotiaan": hintapyyntö 6.7 miljoonaa - katso kuvat Beverly Hills lukaalista 

10

10

Lue myös: Calvin Harris myi Hollywood-lukaalinsa laulajakaunottarelle: dj-tähti tienasi kämpästä peräti 4,3 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta talosta!

12

13

14
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!