Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Meghanin ja Harryn suhde on täynnä käänteitä.

Sokkotreffeiltä herttuapariksi! Esikoispoika mullisti Harryn ja Meghanin elämän – muistatko kohusuhteen hurjimmat käänteet?

Sussexin herttuaparin prinssi Harryn, 34, ja herttuatar Meghanin, 37, esikoispoika syntyi maanantaina 6. toukokuuta kello 5.26 paikallista aikaa. Hovin uusin tulokas painoi syntyessään noin 3,2 kiloa.

Nimekseen pienokainen sai Archie Harrison Mountbatten-Windsor ja tittelikseen master. Archie on kruununperimysjärjestyksessä seitsemäs.

Synnytyksessä mukana ollut Harry ei pystynyt peittelemään suurta onneaan tullessaan synnytyksen jälkeen median eteen. Hän kehui päivän olleen elämänsä uskomattomin ja ylisti vaimoaan estottomasti.

Meghan ja Harry.

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin pojan nimi paljastettiin: kuningatar Elisabet tervehti Archieta onnellisena – kuva!

Archie-nimi tuli monille yllätyksenä, eikä se ollut etukäteen veikattujen nimien joukossa. Nimi juontaa saksalaiseen Archibald-nimeen, joka tarkoittaa rohkeaa ja aitoa. Toinen nimi Harrison mukailee isä-Harryn nimeä.

Onnensa kukkuloilla olevat Harry ja Meghan kertoivat vanhempana olemisen olevan mahtavaa ja pienokaisensa olevan luonteeltaan todella rauhallinen.

– En todellakaan tiedä, mistä hän on rauhallisuutensa perinyt, Harry vitsaili.

Archien ristiäiset.

Lue myös: Paljastuskirja Meghan Marklesta: ”Hän haluaa olla prinsessa Diana 2.0” – tiesitkö näitä asioita kohutusta herttuattaresta?

Epätavallinen ensitapaaminen!

Prinssi Harry ja yhdysvaltalaisnäyttelijä Meghan Markle tapasivat Lontoossa heinäkuussa 2016 yhteisen ystävän järjestämillä sokkotreffeillä. Harry on kertonut tienneensä heti Meghanin olevan se oikea.

Ensitreffien aikaan Meghan asui Torontossa ja kuvasi suosittua Pukumiehet-sarjaa. Virallinen vahvistus suhteelle saatiin marraskuussa 2016. Suhde syveni Harryn järjestämällä lomamatkalla Botswanaan, missä pari sai kaikessa rauhassa tutustua toisiinsa.

Lue myös: Ohhoh, näin paljon kuningashuoneiden rouvat käyttävät rahaa vaatteisiin: Meghan upotti asuihin liki 500 000 euroa - Mette-Marit 11 kertaa vähemmän!

Kosinta keittiössä!

Hovi julkisti parin kihlauksen 27. marraskuuta 2017. Meghan oli aiemmin jättänyt Pukumiehet-sarjan ja muuttanut Englantiin, joten kihlausuutinen ei tullut yllätyksenä. Harry on kertonut kosineensa Meghania ihan tavallisena iltana Kensingtonin palatsissa heidän paistaessaan kanaa.

Harry suunnitteli Meghanin sormuksen itse. Päätimantti on Botswanasta, ja sen lisäksi sormuksessa on kaksi prinsessa Dianalle kuulunutta jalokiveä.

Harry ja Meghan

Lue myös: Kohuttu herttuapari Harry ja Meghan pääsi omaan kotiin – rapistunut kuningattaren pakopaikka remontoitiin entiseen loistoonsa!

Hurrikaani-Meghan!

Hovin henkilökunnan kerrotaan olevan Meghanin vaativuuden vuoksi uuvuksissa, ja he ovatkin antaneet hänelle lempinimen hurrikaani-Meghan.

Herttuattaren kerrotaan heräävän aamuisin jo viideltä ja suunnittelevan päivän ohjelman tarkkaan. Neljä ihmistä on irtisanoutunut herttuaparin palveluksesta, minkä vuoksi puhutaankin jo joukkopaosta.

Harry pitää tiukasti vaimonsa puolta.

– Mitä Meghan haluaa, sen Meghan saa, on Harry ilmoittanut.

Lue myös: Kohuherttuatar Meghan järjesti ökykutsut luksushotellissa – törsäsi järkyttävän summan!

Häät täynnä julkkiksia!

Harry ja Meghan avioituivat 19. toukokuuta 2018 Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin linnassa. Suurta päivää juhlistivat kutsuvieraina muun muassa David ja Victoria Beckham sekä George ja Amal Clooney.

Harryn ja Meghanin häät.

Upeaan hääpukuun pukeutunut Meghan vaihtoi illaksi päälleen Stella McCartneyn silkkisen iltapukuluomuksen, ja sormessaan hänellä oli prinsessa Dianalle kuulunut akvamariinisormus.

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin häät: Pastorin vahva puhe hämmensi häävieraita!

Suku on pahin!

Meghanin suku on aiheuttanut hoville harmaita hiuksia. Herttuattaren isä Thomas Markle jäi häiden alla kiinni kuvien lavastamisesta, eikä hän osallistunut häihin sydänleikkaukseen vedoten.

Meghanin isä Thomas Markle.
Meghanin isä Thomas Markle.

 

Thomas on julkisuudessa valittanut tyttärensä hylänneen hänet, mutta herttuattaren ystävien mukaan totuus on päinvastainen. Myös Meghanin sisarpuolet Samantha Markle ja Thomas Markle Jr. ovat kritisoineet siskoaan julkisuudessa. Perheestä kutsun häihin sai vain Meghanin äiti Doria Ragland.

Meghanin sisarpuoli Samantha.
Meghanin sisarpuoli Samantha.

 

Lue myös: Herttuatar Meghanin lähipiiri kohautti taas – velipuoli pääsi pälkähästä!

Veljesten viileät välit!

Vuoden 2018 lopulla alettiin puhua Harryn ja Meghanin viilenneistä väleistä prinssi Williamiin sekä herttuatar Catherineen kanssa. Harryn kerrotaan loukkaantuneen, kun hänen veljensä ei toivottanut Meghania tarpeeksi lämpimästi tervetulleeksi perheeseen.

Veljekset Harry ja William.

Huhumylly vain kiihtyi, kun Harry ja Meghan kertoivat muuttavansa Windsoriin. Syyn muuttoon sanotaan kuitenkin olleen tilanpuute Kensingtonin palatsin lisärakennuksessa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Kirsi Pöllänen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!