Paljastuskirja Meghan Marklesta: ”Hän haluaa olla prinsessa Diana 2.0” – tiesitkö näitä asioita kohutusta herttuattaresta?

Hllwd | 23.02.2019 08:07

Diana-kirjan tehnyt kirjailija Andrew Morton kirjoitti Meghan, prinsessa Hollywoodista -kirjan, joka kertoo Meghanin elämästä. Meghan ei ole siinä itse äänessä.

Meghan oli 16-vuotias, kun prinsessa Diana kuoli. Rakastettavan prinsessan kuolema oli Meghanille kova paikka, sillä Diana oli hänen esikuvansa.

Andrew Morton on brittiläinen journalisti, joka on kirjoittanut monia elämäkertoja.
Andrew Morton on brittiläinen journalisti, joka on kirjoittanut monia elämäkertoja.

 

Diana innoitti Meghania keräämään vaatteita ja leluja ystävänsä kanssa vähävaraisille lapsille. Lapsuuden ystävä Ninaki Priddy on kertonut, että Ison-Britannian kuninkaallinen elämä on kiehtonut häntä aina.

– Hän haluaa olla prinsessa Diana 2.0.

Prinsessa Diana vuonna 1990.
Prinsessa Diana vuonna 1990.

Lue myös: Kohuherttuatar Meghan jakoi banaaneja seksityöläisille: kirjoitti hedelmiin erityisiä viestejä – kuvat!

Lempinimet Nuppu ja Kukka!

Meghan lapsena.

Rachel Meghan Marklen lempinimet ovat olleet vauvasta asti perhepiirissä Bu (nuppu) ja Flower (kukka). Meghan oli pienenä isin tyttö, mutta teini-iässä välit viilenivät. Isä–tytär-suhde parani myöhemmin, mutta nykyään he eivät ole missään tekemisissä.

Ei päässyt Shakiran videolle!

Meghan ei päässyt Shakiran videolle.

Meghan kiersi nuorena paljon erilaisissa koe-esiintymisissä. Hän sai roolin laulaja Tori Amosin 1000 Oceans -musiikkivideolta, josta sai 600 dollarin palkkion. Meghan oli myös laulaja Shakiran musiikkivideon koekuvauksissa, mutta se ei mennyt odotusten mukaisesti eikä hän saanut roolia.

Lue myös: Luksussairaalan hylännyt herttuatar Meghan synnyttää tavisten tavoin – syynä Catherine!

”Meghan osaa olla erittäin kylmä”

Meghan ystävänsä kanssa.

Meghanin ja hänen lapsuudenystävänsä Ninaki Priddyn ystävyys hajosi samaan aikaan, kun Meghanin avioliitto. Myöhemmin Ninaki antoi Daily Mailille haastattelun, jossa sivalsi entistä sydänystäväänsä.

– Voin nyt todeta vain, että minusta Meghan kohteli ihmisiä ja ihmissuhteita laskelmoivasti, hyvin laskelmoivasti. Hän vaalii ystäväpiiriään hyvin strategisesti. Kun hän päättää, että tietty henkilö ei kuulu hänen elämäänsä, hän osaa olla erittäin kylmä.

Lue myös: Tuoreessa brittidokumentissa paneudutaan Catherinen ja Meghanin kohuttuun välirikkoon - hovimestari vertaa Meghanin kohtelua Dianan tilanteeseen aikoinaan!

Pika-avioliitto!

Meghan ja Trevor.

Meghan ja hänen ensimmäinen aviomiehensä Trevor Engelson avioituivat Los Angelesissa mutta juhlivat häitään Jamaikalla vuonna 2011. Kahden avioliittovuoden jälkeen unelmaparina pidetyt Meghan ja Trevor erosivat.

35 dollarin mekko – paras sijoitus!

Meghan Pukumiehet-sarjassa.

Meghan kiirehti Pukumiehet-koekuvauksiin H&M-myymälän kautta, mistä osti sovittamatta koruttoman 35 dollarin pikkumusta. ”Ne 35 dollaria olivat hänen kaikkien aikojen paras sijoituksensa.” Pukumiehet-sarjassa Meghan teki läpimurtoroolinsa.

Lue myös: Meghan kesytti bile-Harryn - brittihäät olivat vuoden tapaus! Katso kuvakooste kesän kuninkaallisista pirskeistä!

Kahden tapaamisen jälkeen safarille!

Meghan ja Harry

Meghanin elämä muuttui kesällä vuonna 2016, kun hän matkusti Lontooseen tarkoituksenaan mainostaa Pukumiesten seuraavaa tuotantokautta ja muotimerkki Ralph Laurenia, jonka pr-johtajana Violet von Westenholz toimi. Juurikin Violetin on huhuttu järjestäneen sokkotreffit Meghanille ja prinssi Harrylle saman reissun aikana. Vain joitakin viikkoja ensitapaamisen jälkeen Harry ehdotti Meghanille elokuuksi muutaman päivän safarilomaa Botswanassa, vaikka he eivät olleet tavanneet kuin kaksi kertaa. Saman vuoden lokakuussa suhde tuli julkisuuteen, ja viime keväänä näyttelijä Meghan Marklesta tuli herttuatar Meghan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Docendo, Ken Lennox, All Over Press, Lehtikuva ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!