Kohuherttuatar Meghan järjesti ökykutsut luksushotellissa – törsäsi järkyttävän summan!

Hllwd | 02.03.2019 08:06

Huhtikuussa esikoisensa saava Sussexin herttuatar Meghan, 37, matkusti toissa viikolla entiseen kotimaahansa Yhdysvaltoihin. Pian selvisi, että matkan syynä oli hänen vauvakutsujensa järjestäminen New Yorkissa ökyhotelli Markissa.

Meghan majoittui Yhdysvaltojen kalleimmassa sviitissä. Hänellä oli käytössä 930 neliötä, ja sviitin hinta on pökerryttävät 60 000 euroa yöltä.

Mark-hotellin sviitin kerrotaan olevan koko Yhdysvaltojen kallein hotellihuone.
Mark-hotellin sviitin kerrotaan olevan koko Yhdysvaltojen kallein hotellihuone.

 

Lue myös: Meghan Markle käy hoville kalliiksi – törsäsi 180 000 euroa kesämekkoihin!

Turvallisuuden tähden

Hovi vahvisti herttuattaren vierailusta ainoastaan sen, että kyseessä on hänen yksityinen matkansa, jonka hän maksaa itse.

Brittihovissa vältellään raskaana olevien kuninkaallisten ulkomaanmatkoja, varsinkin yksityismatkoja. Syynä on yksinkertaisesti turvallisuus.

Raskaana olevien hovin jäsenten haluttaisiin pysyvän mahdollisimman lähellä apua, jos tarve tulisi.

Meghanin oma perhe asuu Yhdysvalloissa. Heistä ketään ei vauvakutsuilla näkynyt.
Meghanin oma perhe asuu Yhdysvalloissa. Heistä ketään ei vauvakutsuilla näkynyt.

 

Lue myös: Luksussairaalan hylännyt herttuatar Meghan synnyttää tavisten tavoin – syynä Catherine!

Lehdistö paheksuu

Kalliisiin juhliin oli kutsuttu toistakymmentä vierasta, jotka toivat näyttäviä lahjoja, eikä rahassa pihistelty missään kohdin.

Manhattanin kukkakauppiaat olivat toimittaneet Mark-hotellille toinen toistaan upeimpia kukkalähetyksiä. Paikalle toimitettiin myös appelsiinipuu, joka symboloi onnea ja hyvinvointia.

– Kuninkaalliset ovat hyvin varakkaita, joten pröystäileviä vauvakutsuja pidetään sopimattomana. Ei ole mitään, mitä he eivät voisi itse ostaa, brittilehti The Sunissa kirjoitetaan.

Lue myös: Tuoreessa brittidokumentissa paneudutaan Catherinen ja Meghanin kohuttuun välirikkoon - hovimestari vertaa Meghanin kohtelua Dianan tilanteeseen aikoinaan!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:All Over Press ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!